Odcinek 27: Płomień duży i mały

Forum poświęcone trzeciej serii Rancza. Wszystko, co dotyczy odcinków od 27 do 39.
Regulamin forum
1. Zanim założysz nowy wątek, sprawdź czy nie ma już podobnego tematu na forum.
2. Jeśli cytujesz jakiś materiał, pamiętaj o podawaniu źródła.
3. Staraj się pisać poprawnie gramatycznie i na temat.

Jak oceniasz odcinek pt. Płomień duży i mały?

bardzo dobry
28
100%
średni
0
Brak głosów
słaby
0
Brak głosów
 
Liczba głosów: 28
Awatar użytkownika
goguś
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 11
Rejestracja: 15 maja 2015, 18:27
Podziękował(a): 2 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 1 raz

30 wrz 2015, 9:04

Gal pisze: Tylko ten wójt żądający jak największego procenta od Więcławskiego psuje trochę radość oglądania.
Moim zdaniem postawa wójta pokazuje,jak funkcjonuje polityka.W jednym odcinku Czerepach mówił do wójta,że obietnice wyborcze są nie po to,żeby je spełniać,tylko żeby wybory wygrać.Niestety,KAŻDE wybory w naszym kraju są festiwalem obietnic,a póżniej już tradycyjnie-"Najpierw na mnie zagłosujcie,póżniej w d...... pocałujcie" :pałka:
"Z ławeczką zadzierasz,ciulu nie myty"?

Gal
Wyróżniający się
Wyróżniający się
Posty: 220
Rejestracja: 07 cze 2015, 13:38
Podziękował(a): 140 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 60 razy

17 paź 2015, 20:50

TVN HD trochę szybciej niż TVP seriale wyświetla kolejną rundę odcinków. Jednak zawsze zaczyna od odcinka 27, pewnie dwie pierwsze serie nie były kręcone w technologii HD, a czy to wyklucza ich pokazanie w tym programie.

Sorry palec się omsknął na klawiaturze - oczywiście TVP HD
Ostatnio zmieniony 18 paź 2015, 15:21 przez Gal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Też byś mnie tak szukał ?
Ja ciebie codziennie szukam Lucy, a jak znajduje to nie mogę uwierzyć,że jeszcze nie odeszłaś. "
-odcinek 52

Awatar użytkownika
strazak210
Super User
Super User
Posty: 750
Rejestracja: 09 maja 2013, 14:49
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Podziękował(a): 430 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 151 razy

18 paź 2015, 12:12

Gal pisze:TVN HD trochę szybciej niż TVP seriale wyświetla kolejną rundę odcinków. Jednak zawsze zaczyna od odcinka 27, pewnie dwie pierwze serie nie były kręcone w technologii HD, a czy to wyklucz ich pokazanie w tym programie.
A od kiedy to na TVN-ie "Ranczo" puszczają? :rechot:

lukasznowicki
Zaawansowany komentator
Zaawansowany komentator
Posty: 135
Rejestracja: 10 maja 2015, 20:10
Podziękował(a): 35 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 16 razy

18 paź 2015, 12:27

Zapewne chodziło o TVP HD :)
PS: nie, nie wyklucza :)

ODPOWIEDZ