Obiekty z Rancza w Simsach

Nasze zainteresowania, sport, internet, zwierzęta.
Awatar użytkownika
sypniewski5
Super User
Super User
Posty: 364
Rejestracja: 20 kwie 2013, 16:25
Lokalizacja: Dolny śląsk
Podziękował(a): 121 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 106 razy

31 sie 2015, 11:41

Oprócz Rancza lubię grę komputerową Simsy. Buduję często tam obiekty z Rancza.

Zacząłem robić dworek Lucy, nie wiem czy go skończę szybko, bo to koniec wakacji, postaram się wstawiać zdj z postępów.

Przyjmę wszystkie uwagi nt. poprawek, zdjęcia z obiektów serialowych wewnątrz.

A oto dworek Lucy z zewnątrz.

Obrazek
Obrazek

P.S Ktokolwiek grał w Simsy to wie, że nie da się wszystkiego odtworzyć realistycznie :D
''Zakon rycerzy Mamrota'' - ks. bp. Piotr Kozioł

Awatar użytkownika
Marta
Super User
Super User
Posty: 499
Rejestracja: 15 gru 2014, 20:52
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował(a): 178 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 96 razy

31 sie 2015, 12:56

Świetny! :good: :good: :good:
Ehh... mam teraz ochotę zagrać w Simsy, ale niestety najpierw muszę zacząć od kupna nowego laptopa... :płacze:
"Amerykańska dziewczyna poradzi sobie wszędzie, zwłaszcza gdy płynie w niej polska krew" - Lucy

lukasznowicki
Zaawansowany komentator
Zaawansowany komentator
Posty: 135
Rejestracja: 10 maja 2015, 20:10
Podziękował(a): 35 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 16 razy

31 sie 2015, 16:42

Hm, hm, hm, nie wiem czy się nie oprę pokusie i sam nie zacznę!
Tylko czas... :(

Awatar użytkownika
Tomek
Zaawansowany komentator
Zaawansowany komentator
Posty: 146
Rejestracja: 08 mar 2015, 18:37
Podziękował(a): 8 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 27 razy

31 sie 2015, 21:31

Jak miło, że nie tylko ja z tego forum gram w Simsy! :o
Świetnie wybudowany domek, ale na przyszłość, wyłączaj siatkę jak robisz zdjęcia. (na pewno da się w The Sims 3 ją wyłączać, pewnie tak samo jak w The Sims 4, przyciskiem G)

Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator
Posty: 2383
Rejestracja: 30 sie 2009, 11:34
Lokalizacja: Łódź
Podziękował(a): 520 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 891 razy
Kontakt:

31 sie 2015, 22:15

Wygląda świetnie, widać ogrom włożonej pracy. Jeśli czegoś mi brakuje, to drugiego komina i okien na poddaszu, ale jak sam napisałeś, nie wszystko da się zrobić i może to należeć do tej kategorii ;) Ja się na tym kompletnie nie znam :)

Awatar użytkownika
sypniewski5
Super User
Super User
Posty: 364
Rejestracja: 20 kwie 2013, 16:25
Lokalizacja: Dolny śląsk
Podziękował(a): 121 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 106 razy

01 wrz 2015, 9:52

Okien na poddaszu się nie da. Ale drugi komin jak najbardziej :D
''Zakon rycerzy Mamrota'' - ks. bp. Piotr Kozioł

lukasznowicki
Zaawansowany komentator
Zaawansowany komentator
Posty: 135
Rejestracja: 10 maja 2015, 20:10
Podziękował(a): 35 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 16 razy

01 wrz 2015, 10:12

W Simsach 3 okna na poddaszu można...

Awatar użytkownika
sypniewski5
Super User
Super User
Posty: 364
Rejestracja: 20 kwie 2013, 16:25
Lokalizacja: Dolny śląsk
Podziękował(a): 121 razy
Otrzymał(a) podziękowań: 106 razy

01 wrz 2015, 11:10

lukasznowicki pisze:W Simsach 3 okna na poddaszu można...
Wiem, że można takie co są z tyłu dworku, a tych z przodu nie da się.

Obrazek Tych okien się nie da

Obrazek A takie okna można zrobić
''Zakon rycerzy Mamrota'' - ks. bp. Piotr Kozioł

ODPOWIEDZ