[Elżbieta Romanowska] Zmiana Wizerunku: Teraz Doda

Znajdziecie tu wywiady z ekipą Rancza, które warto przeczytać. Poznacie bliżej ludzi, którzy tworzą ten genialny serial.
Regulamin forum
1. Zanim dodasz nowy wywiad, sprawdź czy nie ma już podobnego tematu na forum.
2. Jeśli zakładasz nowy temat, pamiętaj o podawaniu źródła, z którego korzystasz.
3. Staraj się pisać poprawnie gramatycznie.

Postprzez zyciak » Śro 14 Gru, 2011

Zmiana wizerunku: Teraz Doda!

Sławę zyskała rolą Joli z "Rancza". Elżbieta Romanowska zdradza, w czym ta dziewczyna jest jej bliska, co dalej z popularnym serialem, a także gdzie sama znalazła romantyczną miłość.

Image
Elżbieta Romanowska i Piotr Pręgowski przed sklepikiem

Image
Nie przesądzałabym, że "Ranczo" skończy się wiosną 2012 roku - przekonuje aktorka

Zdradź, czy udało ci się naładować akumulatory przed zimową szarówką?

- Tak, miałam tydzień wolnego latem. Było to przed zdjęciami do serialu i w przerwie prób do spektaklu w teatrze Studio Buffo, gdzie też gram. Tamta energia wciąż jest we mnie. Spędziłam wspaniały urlop we Francji.

W romantycznym Paryżu?

- Romantycznie było, ale nie w Paryżu. Byłam w rodzinnych stronach mojego chłopaka. Szkoda, że ten czas minął tak szybko i musiałam wrócić do pracy...

Chcesz się przeprowadzić na stałe do Francji?

- Nie, na razie za nic w świecie nie chciałabym zrezygnować z pracy. To raczej mój chłopak powoli zagnieżdża się w Polsce.

Ale podobno na wiosnę serial "Ranczo" się skończy?

- Nie przesądzałabym tego tak kategorycznie. Dwa lata temu też mówiło się o zakończeniu, a scenarzyści przysiedli i powstały kolejne odcinki. Na pewno nie zapadła jeszcze jednoznaczna decyzja w tej sprawie.

A nie znudziła ci się rola Joli?

- Trzynaście odcinków, które widzowie mogą oglądać przez jeden sezon, nagrywamy zazwyczaj przez trzy miesiące, podczas wakacji. Później wracamy do innych zajęć. Każdą kolejną serię traktowałam jak świetną przygodę i każdego roku z coraz większą radością i sentymentem wracałam do pracy na planie. Poza tym scenarzyści przygotowali pewną zmianę wizerunku Joli. Zacznie się ona teraz stylizować na Dodę.

Nie boisz się, że zostanie na Tobie piętno Joli i ciężko ci będzie znaleźć pracę w innym serialu?

- Nie, ja bardzo lubię Jolę! To prosta dziewczyna z temperamentem i marzeniami, która udowadnia, że wszystko jest możliwe, jeśli się tego bardzo pragnie. Szczególnie, gdy ma się obok kogoś tak oddanego jak Pietrek. Absolutnie nie wciąga mnie ona w żaden schemat. W serialu mam sporą charakteryzację: okulary, grzywka, ubrania całkiem inne niż moje prywatne. Jesteśmy tak różne, że często ludzie nie wiedzą, że to ja wcielam się w Jolę.

A czy według ciebie macie w ogóle jakieś cechy wspólne?

- Jestem jej odwrotnością. Jedyna nasza wspólna cecha to ciepło bijące z Joli. Przyjaciele twierdzą, że jest ono też we mnie.

Z Elżbietą Romanowską rozmawiała Ewa Pokrywa/AKPA.

źródło: http://www.swiatseriali.pl/seriale/ranczo-266/news-zmiana-wizerunku-teraz-doda,nId,421722
Patryk Pietrek: "Nic się nie zmienia od na du... siedzenia"

Za ten post autor zyciak otrzymał podziękowania - 3
admin(Śro 14 Gru, 2011), Anija(Śro 14 Gru, 2011), Joachim(Śro 14 Gru, 2011)
Ocena:25%

Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Obrazki: 9
Miejscowość: Łódź
Podziękował : 212 razy
Otrzymał podziękowań: 337 razy
Pochwały: 7
Numer GG: 0

Reklama

Postprzez Anija » Śro 14 Gru, 2011

Jola będzie stylizowała się na Dodę? :lol: ciekawie, ciekawie :lol:
"Najgorsza rzecz w życiu kobiety to czekanie, aż mężczyzna rozumu nabierze."
Awatar użytkownika
Anija
Moderator
Moderator

Obrazki: 25
Miejscowość: okolice Łodzi
Podziękował : 147 razy
Otrzymał podziękowań: 395 razy
Pochwały: 8

Postprzez zyciak » Śro 14 Gru, 2011

Bardzo ciekawe :scratch :o Ale, moim zdaniem jeszcze ciekawsze : Nie przesądzałabym, że "Ranczo" skończy się wiosną 2012 roku - przekonuje aktorka !! :yahoo
Patryk Pietrek: "Nic się nie zmienia od na du... siedzenia"
Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Obrazki: 9
Miejscowość: Łódź
Podziękował : 212 razy
Otrzymał podziękowań: 337 razy
Pochwały: 7

Re: [Elżbieta Romanowska] Zmiana Wizerunku: Teraz Doda

Postprzez Kamil » Śro 14 Gru, 2011

zyciak napisał(a):Bardzo ciekawe :scratch :o Ale, moim zdaniem jeszcze ciekawsze : Nie przesądzałabym, że "Ranczo" skończy się wiosną 2012 roku - przekonuje aktorka !! :yahoo

W facebook'owym stylu powiem:
Lubię to! :yahoo
"Powietrze u nas świeże.
Dwa, wszędzie blisko.
Trzy, tanio.
Cztery, nawet jak co drogie to dostać nie można."

Tadeusz Hadziuk
Awatar użytkownika
Kamil
Ekspert
Ekspert

Obrazki: 0