to juz jak licze 6 styl Pietrka 

Szkoda, że nie ma Pana Pieczki. Moim zdaniem sam jingiel "Rancza" bardzo pomysłowy .

kylo69 napisał(a):Co Pietrek ma na prawej stopie? Czyżby to był gips?

czerepachd;98 napisał(a):Skoro będzie nowy wikary, to oznacza, że p. Bartek Kasprzykowski odszedł z serialu?![]()
![]()

akurat ks Robert był dla mnie neutralna postacią więc żadna strata. Po za tym wydaje mi się że w 5 serii wątek parafialny był średnio ciekawy, te całe kłopoty finansowe. Gdyby nie ingerencja Czerepacha to wg byłby nieciekawy, a nowy ks. wniesie zawsze coś nowego
Tak poza tym to w każdej parafii co 3-4 lata zmienia się wikary, więc tutaj akurat pasuje zmiana.
sklodzio94 napisał(a):To wg mnie bardzo dobrze,akurat ks Robert był dla mnie neutralna postacią więc żadna strata. Po za tym wydaje mi się że w 5 serii wątek parafialny był średnio ciekawy, te całe kłopoty finansowe. Gdyby nie ingerencja Czerepacha to wg byłby nieciekawy, a nowy ks. wniesie zawsze coś nowego
Tak poza tym to w każdej parafii co 3-4 lata zmienia się wikary, więc tutaj akurat pasuje zmiana.
Ciekawi mnie też kwestia scenariusza, bo gdzieś pisałem że 5 i 6 seria były pisane razem, a skoro po 5 serii Roman Kasprzykowski zrezygnował to scenarzyści musieli poważne zmiany w nim zrobić, jeśli tak to ciekawe co planowali ks Robertowi.
A tak przy okazji to ktoś wie jak się nazywa nowy ksiądz;>

Milek napisał(a):Za ten ostatni zwiastun to szacun dla TVP.
Sceny pod sejmem - miodzio
Pamiętasz Joachim jak przy nich byliśmy?

Wróć do Seria 6 (w trakcie emisji)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości