Do Jeruzala przybyliśmy wieczorem 15 sierpnia, czyli na dzień przed zdjęciami do 6 serii Rancza. Po zakwaterowaniu w naszym domku, wyruszyliśmy na nocny spacer na rynek. Następnego dnia wstaliśmy wcześnie rano, aby powitać ekipę i wręczyć prezent naszemu Szeryfowi. Pierwszym aktorem, którego spotkaliśmy był pan Cezary Żak, który na nasze dzień dobry odpowiedział: „dzień dobry, a to Wy” z uśmiechem na twarzy. Ekipa jak zawsze przyjęła nas serdecznie. Tego samego dnia przywitaliśmy się również z ks. Andrzejem i panią Anią. W zasadzie każdy nasz dzień wyglądał podobnie, obserwowaliśmy poczynania ekipy i wysłuchiwaliśmy wiele różnych, opowieści z planów filmowych różnych seriali. Powiem wam, że czasami ze śmiechu to nie wyrabiałem . Jednego dnia w czasie przerwy wybraliśmy się nawet z ks. Andrzejem na ryby. Joachim złowił największy okaz. Za wspólnie spędzony czas dziękuje
Aniji,
Joachimowi i
Milkowi oraz całej ekipie serialu Ranczo.
A teraz wrzucę kilka fotek, które oczywiście nie zdradzą wam fabuły.
Pan Cezary Żak

Michałowa

Pani Marta Lipińska “Michałowa” oraz moja skromna osoba.

Słynny napis Wlkowyje

Pan Wojciech Adamczyk “Szeryf” I Michałowa

Rozmowa Mistrzów

Na Rybach

Na Rybach 2

A to jest zdjęcie, z którego jestem najbardziej dumny. Nawet Pani Marta je pochwaliła

Michałowa w akcji

Pani Marta Chodorowska „Klaudia”

To była pierwsza seria fotek, następną wrzucę albo dziś wieczorem albo jutro, cierpliwości