Idealne rozpoczęcie sezonu.
Jakoś w poprzednim sezonie jak była mocno umalowana, to nie przypadło mi do gustu.
Stasiek Kopecki. Ładnie
Widać, przypadł do gustu Rodakom, zobaczymy jak się dalej jego polityczna kariera potoczy.

Wspaniałe wystąpienie Michałowej, fajna rozmowa Lucy z posterunkowym, ławeczka, Czerepach jednym słowem idealnie
Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę pozostałe postaci...

Podobało mi się jak tłumaczył o czym pisze doktorat (chociaż nic z tego nie zrozumiałem
)
Szkoda, że w tym odcinku było mało ławeczki, ale pewnie to się poprawi

Tak jak myślałem zaczął się nowy sezon RANCZA. Nie wiem jak wy ale ja się już nie mogę doczekać kolejnych odcinków . Jak oglądałem to nie mogłem uwierzyć że to już koniec tego odcinka . No i mam nadzieje na o wiele więcej serii RANCZA bo to naprawdę wspaniały , niezastąpiony serial cieszę się że mogłem go oglądnąć . (tak w nawiasie to moja rodzinka twierdzi że mam manie na punkcie rancza
)

. To było super a senator Kozioł wprost genialny
. prawdziwy Polak , chociaż na Wiejskiej nie takie rzeczy się już zdarzały .
A jak szybko senator zdobył aprobatę , prawdziwy obraz Polaków , nawet nie przesadzony. A ławeczka jak zwykle kapitalna.
Tak naprawdę to nie tylko w Polskim parlamencie tak sie dzieje , kiedyś oglądałam jak w Japonii się bili , nie jesteśmy wyjątkiem .Ostatnio ze wszystkich postaci najbardziej lubię senatora Kozła , Czerepacha i ławeczkę są SUPER.

tylko szkoda ze czas tak szybko przelecial ! szkoda ze nie bylo solejukowej ! ale reszta super ! robi ogromnego smaka na nastepne odcinki ! juz sie nie moge doczekac
!!

Dasqez napisał(a):O wiele lepsze otwarcie sezonu, aniżeli w przypadku V części. Wspaniale znów wrócić do Wilkowyj, ten odcinek strasznie zaostrzył mi apetyt na całą serię, świetny był!

Wróć do Seria 6 (w trakcie emisji)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość