i tatuś ale i tak dubli jest mnóstwo jeśli chodzi o dzieci

. Kinga - od początku ta postać mnie interesowała, wniosła trochę świeżości do serialu, no i skoro pozostaje w Wilkowyjach, to wiele może zdziałać, może na gruncie kościoła... Poza tym, bardzo mało było w tej serii Fabiana, a jego też lubię i cenię za aktywność w kwestii PROW i ciesze się, że związał się z Klaudią, może razem coś zdziałają, założą jakąś fundację - Fabian ekonomista i Klaudia psycholog
to może być ciekawe. Mam nadzieję, że Babka zielarka również częściej zagości w 6 serii
A co do Wójta i Czerepacha, to chciałabym zobaczyć rozwój ich kariery senatorskiej - w końcu to "większa skala". Ciekawa jestem również jak będzie wyglądać dziecko Wioletki i Stasia, no i co nowego wymyśli Lucy. Ale się rozpisałam, ale o tym mogłabym gadać godzinami, mogłoby miejsca nie wystarczyć.

JakieÅ› urozmaicenie.

macphisto napisał(a):qwerty napisał(a): Niech ktoś będzie sam a kto inny niech zostanie homoseksualistąJakieś urozmaicenie.
Homoseksualistą się nie zostaje, tylko się nim rodzi, to tak na marginesie. A co do wątku, to owszem, byłby ciekawy. Jakiś gej lub lesbijka na takiej małej wsi to niezła sensacja.
Ale jeśli chodzi w odniesieniu do serialu, to może być, że "zostaje się" homoseksualistą

I nie zdziwiłabym się, gdyby to na przykład Kinga tak zrobiła, ona jakoś w sumie pasowałaby 

Wróć do Seria 6 (w trakcie emisji)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości