Spokoju nie będzie!
Zmiany, zmiany! Oświatowa rewolucja, pikiety, rozruchy, zaskakujące kariery polityczne i pojawienie się włoskich gangsterów. Wilkowyje mają problemy niemal jak światowa metropolia.Spoiler:
źródło
Spokoju nie będzie!
Zmiany, zmiany! Oświatowa rewolucja, pikiety, rozruchy, zaskakujące kariery polityczne i pojawienie się włoskich gangsterów. Wilkowyje mają problemy niemal jak światowa metropolia.Spoiler:
źródło

zyciak napisał(a):Osobiście nie widzę wątku Werki i jej rodziny w Wilkowyjach. Ewentualnie może jakaś wizyta z Kao i córką. Ale skoro Kao jest głównym analitykiem Asian Bank, to w Wilkowyjach specjalnie nie miałby co robić. Choć z drugiej strony, jakaś ucieczka od męża, którego pracoholizm powoduje zanik życia rodzinnego, mógłby być powodem powrotu Wery do Wilkowyj
A co do Marianka, to sam żałuję, że w ostatniej serii został potraktowany tak po macoszemu
No, ale to temat o nowych postaciach w szóstej serii, więc piszmy o tym, bo nam się powoli off-topic robi Piszcie zatem o nowych bohaterach bo... i tak ich nie unikniemy
Kinga – bardzo ważny problem dzieci wychowywanych praktycznie bez rodziców – na wsi jest to bardzo powszechne ostatnio – dzieci podrzucane dziadkom a rodzice za granicą, w domu są gośćmi albo jeszcze gorzej gdy nie ma dziadków i starsze dzieci wychowują młodsze. A tu zapowiedzi, że Kinga będzie się zajmować reformą oświaty – tylko kogo interesuje reforma oświaty – mnie niespecjalnie, bo słyszę o tym od lat w telewizji! Inne przykłady na nowe postacie – Wioletka i Stasiek – nie widzieliśmy ich rodziców – a teraz pojawi się dziecko – więc pole do popisu dla teściowych – jednej lub dwóch próbujących się wtrącać do ich życia i wychowania dziecka. Itp. Itd. Trochę się rozpisałam może trochę chaotycznie – chodzi mi o to, że ja wolałabym żeby to były nadal swojskie, spokojne, nawet senne Wilkowyje – z problemami dnia codziennego a nie metropolia z problemami wielkiego świata!

Wróć do Seria 6 (w trakcie emisji)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości