W tym temacie umieszczamy informacje o nowych aktorach i aktorkach, którzy pojawią się w 6. serii "Rancza".
Na początek jak już zdradził portal świat seriali pojawi się Szymon Nygard. Zagra skina, w którym zakochuje się Kinga.
Szymon Nygard

adi1995zGg napisał(a):Za dużo tych nowych postaci do rancza
Ja osobiście odczuwam niedosyt niewiedzą na temat nowych postaci. Serial się rozwija o nowe wątki, to i nowe postacie są potrzebne
Jakoś nie wyobrażam sobie scen np. z parlamentu bez postaci z tych kręgów. Także sceny z wilkowyjskiej szkoły przyniosą zapewne nowych bohaterów, choćby nauczycieli szkolnych

W Wilkowyjach pojawi się w sklepie jako nowa sprzedawczyni. Marysia - bo tak się nazywa ta postać - przyjedzie do serialowej miejscowości z polecenia drugiej ciemnoskórej piękności - pielęgniarki Jagny (Patrycia Kazadi, 23 l.). Obie dziewczyny wywołają spore zamieszanie wśród mieszkańców.

Normalnie deja vu jakieś, czy co
Podobnie było, jak zapowiedziano, że do obsady "Ranczo" dołącza Kazadi. I co... Tyle było lamentu, że nie pasuje, że beztalencie, a jak się pojawiła, to w temacie jej bohaterki nawet jednego postu nie ma ( ostatni jest z 19 marca, a Jagna Nowak pojawiła się po raz pierwszy w odcinku 56, emitowanym po raz pierwszy...27 marca ). No, ale jak się mógł pojawić, skoro Kazadi już dawno zlinczowana była
I teraz to samo ?! Jeszcze nie wiadomo co i nie wiadomo jak, ale Ola Szwed jest be i już
Opamiętajcie się, apeluję na samym początku. Czasem się zastanawiam, czy jest w ogóle sens informować o nowych postaciach przed emisją serialu, bo co niektóre są "kamieniowane" nie bardzo wiadomo za co. Ja do Szwed nic nie mam, a czas i szósta seria pokaże, czy jej udział w "Ranczo" był dobrym pomysłem.

zyciak napisał(a):I już się zaczynaNormalnie deja vu jakieś, czy co
Podobnie było, jak zapowiedziano, że do obsady "Ranczo" dołącza Kazadi. I co... Tyle było lamentu, że nie pasuje, że beztalencie, a jak się pojawiła, to w temacie jej bohaterki nawet jednego postu nie ma ( ostatni jest z 19 marca, a Jagna Nowak pojawiła się po raz pierwszy w odcinku 56, emitowanym po raz pierwszy...27 marca ). No, ale jak się mógł pojawić, skoro Kazadi już dawno zlinczowana była
![]()
I teraz to samo ?! Jeszcze nie wiadomo co i nie wiadomo jak, ale Ola Szwed jest be i już
Opamiętajcie się, apeluję na samym początku. Czasem się zastanawiam, czy jest w ogóle sens informować o nowych postaciach przed emisją serialu, bo co niektóre są "kamieniowane" nie bardzo wiadomo za co. Ja do Szwed nic nie mam, a czas i szósta seria pokaże, czy jej udział w "Ranczo" był dobrym pomysłem.

Tengel2 napisał(a):Serial nie może być hermetyczny, musi się rozwijać aby być bardziej realnym.
Z niecierpliwością czekam na kolejne

zyciak napisał(a): Tengel2 napisał(a):Serial nie może być hermetyczny, musi się rozwijać aby być bardziej realnym.
O to, to! A w komentarzach typu "to nie ten klimat" widać widać tęsknotę za zapyziałą wsią, gdzie "psy szczekają drugą stroną", bywalcy 'Ławeczki" cały czas siedzą w gumofilcach i starych łachach. Klimat może by i został, ale po 5 sezonach byłoby to mało wiarygodne i zwyczajnie nudne!!

Kamil napisał(a):zmiany przyszły zdecydowanie za szybko.
I seria kończy się wyborem wójta na II kadencję zakładam, że "trwała rok". I zauważmy jak przez ten czas zaczęły się Wilkowyje zmieniać
Kolejne 3 serie to 4-letnia kadencja Kozioła. Mamy więc już lat 5
5 lat i ogrom zmian 
Czy naprawdę przez ten czas nie można przeprowadzić, jeśli nie wszystkich, to większości zmian
sklodzio94 napisał(a):Zamiast rozwijać istniejące wątki wprowadza się chaos. I np w 5 serii zanikł całkowicie wątek Werki Więcławkiej
Piszcie zatem o nowych bohaterach bo... i tak ich nie unikniemy

zyciak napisał(a):Czy naprawdę przez ten czas nie można przeprowadzić, jeśli nie wszystkich, to większości zmian

Kamil napisał(a):Wydaje mi się mimo wszystko, że jednak ciężko nawet w te 8 lat które wyliczyłeś, zrobić z takiej "pipidówy" tak odpicowaną wioskę. A twierdzę tak tylko i wyłącznie z moich obserwacji.
"Chcieć to móc", jak mawia popularne przysłowie
Poza tym, czy nie za bardzo chcielibyśmy, żeby "Ranczo" było wiarygodne do bólu? Przecież to tylko serial, nie mający nic wspólnego z rzeczywistością.

Wróć do Seria 6 (w trakcie emisji)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości