Imo najlepszy odcinek serii.

wogóle to odcinek cały ok

No i reakcja Wezółowej gdy słuchała "Całą prawdę" wójta 

Bardzo mi szkoda Toniego - mała pomyłka ławeczkowiczów i nasz włoski policjant nieszczęśliwy

Wezół z laską, w ubraniu jak House i z tą piłeczką... świetnie to wszystko wyszło

szczególnie gdy zażywał tic-tac-owy vicodin. Scena odcinka to niewątpliwie reakcja Lucy na zachowanie Kingi

, myślałam , że padnę ze śmiechu . Dawno też nie widziałam tak zdenerwowanej Lucy , jak rzuciła radiem , może wtedy jak rozbiła Kusemu butelki z bimbrem , albo rzuciła monitorem.Myślę , że z kingą tak trzeba , taka terapia jest najlepsza , żeby dziewczyna zrozumiała. Wspaniała jak zawsze była ławeczka , testy powalające , szkoda mi było włoskiego policjanta , że ci z ławeczki tak go urządzili , niby w obronie Jagny , miał smutną minkę 
) Nie mogłam się jednak za bardzo skupić, bo w trakcie emisji mój brat i kuzynka ciągle bili się o miejsce na kanapie, a babcia zaczęła zmywać naczynia (takie uroki świąt rodzinnych na wsi).
Mimo tego co napisałam scen w przychodni było trochę za dużo, mogli poprowadzić w tym odcinku więcej wątków.

Milek napisał(a):Ten odcinek był trochę jak „Porwanie” w pierwszej serii, „Honor parafii” w drugiej, czy „W samo popołudnie” w piątej, czyli w 90% poświęcony jednej postaci czy jednemu wątkowi.
Ten odcinek był tak jakby "wyodrębniony" od pozostałych i różnił się, był trochę inny. Inaczej się go po prostu odbierało. Kojarzy mi się właśnie najbardziej z "W samo popołudnie". Tam było nawiązanie do wątku mafii, jakiegoś dzikiego zachodu i słynnego "w samo południe" a tutaj do popularnego serialu "Dr. House".

Patryk napisał(a):dobra końcówka ławeczka podchodzi do siedzącego Włocha i tłumaczą że pielęgniarka jest ich

Ranczo wraca do swojej świetności!

Już by sobie ułożył życie z Jagną... Ale i tak pewnie w końcu będą razem.

czerepachd;98 napisał(a):Odcinek był rewelacyjny. Najlepsze na końcu : Filia? (po polsku siostra) Stacho: Si. Filia służby zdrowia![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość