W najnowszym numerze czasopisma "Świat seriali" znajdziemy artykuł dotyczący 5 serii Rancza

kliknij by powiększyć

A ja niecierpliwie czekam do wiosny

monterr07 napisał(a):Ciekawie, ciekawieA ja niecierpliwie czekam do wiosny
Jestem bardzo ciekawy co się będzie działo w naszych Wilkowyjach.

W naszych czasach może nawet się ożenić, wszystko zależy od upodobań!
Ale w tym wypadku chyba "przejęzyczenie" jest ewidentne. Niemniej, można też popuścić wodze wyobraźni

zyciak napisał(a):Eeee?!W naszych czasach może nawet się ożenić, wszystko zależy od upodobań!
Ale w tym wypadku chyba "przejęzyczenie" jest ewidentne. Niemniej, można też popuścić wodze wyobraźni
![]()
Przecież nawet Wójt miał w ostatnim odcinku wątpliwości co do upodobań swojej córki

Black_Diamond napisał(a):zyciak napisał(a):Eeee?!W naszych czasach może nawet się ożenić, wszystko zależy od upodobań!
![]()
Noo...z Klaudią to nigdy nic nie wiadomoPrzecież nawet Wójt miał w ostatnim odcinku wątpliwości co do upodobań swojej córki

qwerty napisał(a):Oby tylko nie zrobili czegoś takiego, że któryś z aktorów nie mógł zagrać i zastąpili go kimś innym, jako ta postać.
To znaczy w sumie to nie od twórców zależy, ale słabe by to było...hi:

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości