Oto link:
http://www.tvp.pl/seriale/komediowe/ranczo/galeria/ranczo-czwarty-sezon-w-wilkowyjach
Oto link:

admin napisał(a):Forum Ranczersów wyda w tym roku płytę DVD, na której znajdzie się grubo ponad 2000 zdjęć z planu Rancza i nie tylko. Materiały skatalogowała już Gosia. Lada dzień rozpoczniemy przygotowywanie materiałów do nagrania. Galeria TVP w porównaniu do naszej będzie wyglądała bardzo skromnie.
Poza tym przypominam, że w naszym albumie na forum również są zdjęcia z planu 4 serii.
- Śp.Jan Japycz
admin napisał(a):Forum Ranczersów wyda w tym roku płytę DVD, na której znajdzie się grubo ponad 2000 zdjęć z planu Rancza i nie tylko. Materiały skatalogowała już Gosia. Lada dzień rozpoczniemy przygotowywanie materiałów do nagrania. Galeria TVP w porównaniu do naszej będzie wyglądała bardzo skromnie.

Gosia napisał(a):Płyta będzie cegiełką na odbudowę kościoła w Jeruzalu.
2000 zdjęc na płycie DVD , to zawsze jakaś pamiątka
- Śp.Jan Japycz
Gosia napisał(a):Płyta będzie cegiełką na odbudowę kościoła w Jeruzalu. Są to w większości zdjęcia scen kręconych na planie i ekipy ze wszystkich czterech serii. Myślę, że koszt nie będzie zbyt duży. Szczególnie w porównaniu z zawartością.

Gosia napisał(a):Myślę, że koszt nie będzie zbyt duży. Szczególnie w porównaniu z zawartością.
W końcu nie za często trafia się taka okazja.

admin napisał(a):Mogę jeszcze obiecać, że postaramy się, aby na co najmniej kilku egzemplarzach znalazły się autografy aktorów.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość