[Ranczo4] WÄ…tki IV serii

Forum poświęcone czwartej serii Rancza. To odpowiednie miejsce na wszelkie dyskusje dotyczące czwórki.

[Ranczo4] WÄ…tki IV serii

Postprzez tom140 » Nie 31 Maj, 2009

Tutaj poruszamy nie wyjaśnione wątki, wątki nagle zakończone, lub coś co was zaciekawiło w IV serii ;)

ja na przykład chciałbym poruszyć wątek czarów babki zielarki, który zakończył się nagle i był ciągnięty jedynie przez dwa odcinki. co o tym sądzicie?

piszcie wasze propozycje :)
tom140
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy

Miejscowość: Jaświły
PodziÄ™kowaÅ‚ : 0 raz
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 0 raz

Reklama

Postprzez dziula » Nie 31 Maj, 2009

Mi się wydaje, że w tej serii czarów było dość dużo i jakoś mi ich nie brakuje, no ale jak wiadomo każdy lubi co innego :)

Ja natomiast chciałabym się dowiedzieć które dziecko nie jest Solejuka i jak on by zareagował gdyby się dowiedział, że Solejukowa zdradziła go z Hadziukiem :P
Awatar użytkownika
dziula
Stały bywalec
Stały bywalec

Miejscowość: Warszawa

Postprzez rai » Pon 01 Cze, 2009

A mnie ciekawi...potomek Hadziuków. Chyba taki istnieje, ponieważ w odc. "Kozy ofiarne" jest mowa o tym, że dotąd na wsi tylko Hadziukowa miała kiedyś kozę, ale "jej to lekarz zalecił na mleko dla dzieciaka" i drugi raz coś wspominała sama Hadziukowa w IV serii bodajże w rozmowie z Solejukową... Czyli jakieś dziecko/dzieci są... :)

Aaaa... i dziecko Weroniki i Kao. Ciekawe jak się układa w tym "egzotycznym" małżeństwie - Chińczyka i feminstki :)
"kto nas kocha - niech nas kocha,
a kto nas nie kocha - niech mu Bóg odmieni serce,
a jeśli nie może mu odmienić serca niech mu skręci nogę,
byśmy go poznali po utykaniu"
Awatar użytkownika
rai
Zaawansowany
Zaawansowany

Miejscowość: mysiadło
PodziÄ™kowaÅ‚ : 17 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 26 razy
Pochwały: 2
Numer GG: 0

Postprzez Paulina » Åšro 03 Cze, 2009

Wątek romansu Kozłów z Wezółami zakończył się nagle i bardzo szybko, ciekawe co by było gdyby sie wszystko wydało.
Po drugie ciekawe, które dziecko Solejuka nie jest jego.
Awatar użytkownika
Paulina
Ekspert
Ekspert

Miejscowość: Kargowa
Numer GG: 5508941

Postprzez yoanna » Czw 04 Cze, 2009

rai napisał(a):A mnie ciekawi...potomek Hadziuków

Z tym potomkiem to coś jest namieszane, jak pisze raiw jednym odcinku mowa jest o mleku kozim dla dziecka, a w innym wyraźnie jest zaznaczone, że Hadziuk nie ma dzieci...
Awatar użytkownika
yoanna
Elitarny uczestnik
Elitarny uczestnik

Miejscowość: z daleka

Postprzez Malutka_Wala » PiÄ… 05 Cze, 2009

rai napisał(a):A mnie ciekawi...potomek Hadziuków. Chyba taki istnieje, ponieważ w odc. "Kozy ofiarne" jest mowa o tym, że dotąd na wsi tylko Hadziukowa miała kiedyś kozę, ale "jej to lekarz zalecił na mleko dla dzieciaka" i drugi raz coś wspominała sama Hadziukowa w IV serii bodajże w rozmowie z Solejukową... Czyli jakieś dziecko/dzieci są... :)

Aaaa... i dziecko Weroniki i Kao. Ciekawe jak się układa w tym "egzotycznym" małżeństwie - Chińczyka i feminstki :)

Jako swego rodzaju specjalistka od Hadziukowej :p Heheh( ale zabrzmiało) powiem iż para ta nie posiada dziecka na 100 % :) Słowa w 1 serii były swoistą pomyłką scenarzystów, którzy nie do końca wiedzieli jak to się rozwinie.
Ja i moja szarodziejka...:)
Awatar użytkownika
Malutka_Wala
Starszy uczestnik
Starszy uczestnik

Miejscowość: Bartoszyce

Postprzez c3po » PiÄ… 05 Cze, 2009

Jak dla mnie to za mało było wątków z rodziną Więcławskich. Wydaje mi się, że można było ich tylko zobaczyć w Samo południe, kiedy Więcławski wyciąga broń ze skrytki.

Nawiązując jeszcze do rodziny Więcławskich. Wydaje mi się że wątek z Kao i Werką się nie zakończył. Jasne, pobrali się, ale później już ich nie spotkaliśmy, a szkoda.
http://www.pajacyk.pl/ Pokaż, że zależy Ci na innych
Może kawy?
Awatar użytkownika
c3po
Ekspert
Ekspert

Miejscowość: Dolny Śląsk
Numer GG: 0

Re: [Ranczo4] WÄ…tki IV serii

Postprzez qwerty » Pon 05 Kwi, 2010

Najgorszy wÄ…tek: Babka Zielarka... ;)
Pozytywne bardziej wątki to: wszystko, no może jeszcze takie "inne" było spotkanie z mafią :)
qwerty
Ekspert
Ekspert

OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 9 razy
Pochwały: 1
Numer GG: 13529538

Szybka odpowiedź