Wiem pisze późno bo nie dawno zrobiłam sobie konto na forum(wcześniej tylko czytałam bez konta) ale z Ranczem jestem od dawna

Wczoraj obejrzałam sobie ten ostatni odcinek widziałam go dużo razy ale:
Niestety myślę że dużo użytkowników ma rację Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, późno pisze tą odpowiedź dlatego wiem że na 100% będzie seria V. No niby się cieszę ale tez nie do końca, Ranczo Zmieniło moje życie podobnie jak pisała to Black_Diamond. Mam 12 lat ale kiedy oglądam Ranczo świat staje się dla mnie innym nie myślcie sobie że jestem głupią 12 latką która nic z tego serialu nie rozumie i nie ma większych problemów bo "świat staje się dla niej inny". Gdy byłam chora oglądałam Ranczo, gdy byłam smutna oglądam Ranczo, gdy mam naprawdę bardzo ciężkie dni także oglądam Ranczo, nie ma sytuacji by przy najmiej raz w tygodniu nie obejrzeć jakiegoś odcinka. Widziałam już wszystkie tyle razy ale nadal mnie pocieszają. Byłam fanką różnych seriali ale jeszcze żaden nie rozpalił we mnie takiego uczucia. Podobnie jak Angie-Angel zakochałam się w tym serialu i zawsze będę go kochać. Nie ma dnia bym nie użyła cytatu lub morału z tego cudownego serialu. I choć bym nie wiem co będę nadal wierną fanką tego serialu. Gdy już za niedługo w marcu będzie 5 seria na pewno zasiądę przed TV i zacznę oglądać...
Ale na pewno dla mnie Ranczo nie umrze nigdy, do końca życia będę pamiętać ten piękny serial, miej my nadzieję że V seria nie będzie taka zła bo żadna nie była zła ale wiem że to nie będzie już to samo, tak czy siak kocham ten serial i zawsze kochać będę może to dziwne ale wiem że niektórzy na tym forum mnie rozumieją

Tak jak to czerepach mówił "Gdybyś my mieli wszystko co chcemy to byś my w raju żyli"
Twórcy Rancza, aktorzy w ogóle cała ekipa Zrobiliście kawał dobrej roboty!
Naprawdę dziękuję wam za to z całego serca że stworzyliście taki serial który otworzył mi oczy