po urodzeniu córki – to jak tu już zauważyli koledzy Ranczersi, czy bywalcy ławeczki – to w końcu szok musi być!!! Mnie bardzo zaintrygował romans Wójta z Wezółową! Wszyscy dobrze pamiętamy jak zareagował Wezół na niewinne w końcu zaloty Witebskiego do swojej żony. Pamiętamy też Wójtową ganiającą męża po salonie po przyjeździe uwiedzionej Pani z Brukseli! Co więc może się wydarzyć teraz – przy tak ewidentnej zdradzie?

Irenka napisał(a):jaga7 napisał(a):Tylko jedno mi się nie zgadza. Studia zaczynają się od października tak? Wójt w jednej ze scen zauważa, że Klaudia na studiach jest dopiero od miesiąca, z czego wnioskuję, że u nich już listopad wkracza a potem idzie Kusy wioską a wokół niego pełno zielonych drzew, słoneczko wysoko. Nie wiem, ja to zrozumiałam trochę nie halo.
Film jest fikcją i nie możemy traktować go zbyt serio. Gdyby twórcy mieli czekać na odpowiednią aurę do danej sceny, to być może, zobaczylibyśmy czwartą serię dopiero za kilka miesięcy. Dlatego uważam, że należy podchodzić do tego z większą wyrozumiałością. :-D

Może jeszcze zobaczymy panią Ilone z długimi włosami.

c3po napisał(a):O gustach się nie dyskutuje, ale Mikolaj ma racje Może jeszcze zobaczymy panią Ilone z długimi włosami.
Po drugim obejżeniu odcinka, stwierdzam, że nie zauważyłem w nim wielu ważnych rzeczy. W sylwestra nic nie jest w pełni jasne
Do długich się przyzwyczaiłam, ale przez obcięcie włosów nie straciła swojego uroku.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość