Ewa47 napisał(a):klaudia jako agentka była super a fabian jest jakiś dziwny.zamiast zając się dziewczyną.on tylko praca i praca.lizus wójta.![]()
![]()

Tak to jest gdy człowiek chce się zająć pracą i nie widzi nic po za nią.

)

milek1243 napisał(a):W tym odcinku według mnie góruje ostatnia scena ze Staśkiem pijącym Mamrota w roli głównej.
Ta scena jest bardzo przygnębiająca. Jak obejrzałam ten odcinek to zaczęłam się zastanawiać czy z Fabianem wszystko w porządku
No, bo zachować taką obojętność wobec Klaudii i w dodatku donieść na nią ojcu....trzeba być nienormalnym

Black_Diamond napisał(a):milek1243 napisał(a):W tym odcinku według mnie góruje ostatnia scena ze Staśkiem pijącym Mamrota w roli głównej.
TaakTa scena jest bardzo przygnębiająca. Jak obejrzałam ten odcinek to zaczęłam się zastanawiać czy z Fabianem wszystko w porządku
No, bo zachować taką obojętność wobec Klaudii i w dodatku donieść na nią ojcu....trzeba być nienormalnym
![]()
Ciekawy jest ten wątek "romansu" Więcławskiej z Posterunkowym.![]()
Ja lubię ten moment gdy Lucy dowiaduje się , że były właściciel zabiera samochód, przestaje myć szyby, rzuca mu takie pogardliwe spojrzenie i odchodzi.![]()
Nie należy też zapominać o Klaudii atakującej torebką "swojego mistrza" i pożegnaniu Pietrka![]()
![]()

Duda donoszący Wójtowi na Klaudię to po prostu porażka! Mógłby sobie darować!
Po prostu strach przed wójtem silniejszy od uczucia, jakim darzył Klaudię.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość