Ja pozostanę przy odcinku 12. Był cudowny. Scena kiedy Lucy odnajduje Kusego i potem okłada go po twarzy Mistrzostwo!
Nie mozna też nie wspomniec' o Wójcie i Pani Lodzi I wygaszacz na Komputerze Pani Lodzi "Wójt is my love!" Najlepszy odcinek.
Cała pierwsza seria jest genialna ,nie ma lepszego i gorszego odcinka wszystkie sa jednakowo fantastyczne a dlaczego? za dużo tu by pisać jak spotkamy się na zlocie to o tym opowiem
Też uważam, że wszystkie są genialne. Wybrałam 13, ale 7, 9, 10, 12 są rewelacyjne nie wspominając o 1, 3, 5, czy 11 (ulubiony moich córek) -ale także 2, 4, 6, 8 są niegorsze. I co? Chyba nic nie pominęłam?
Szczerze mówiąc to trudny wybór wybrać najlepszy odcinek z 1 serii. W każdym odcinku cos mi się podobał coś, co sprawiało, że zapamiętywałam ten odcinek na długo po premierze. Ale skoro trzeba wyróżnić jeden odcinek to wybieram 12 gdyż jak dla mnie był on taki, jaki chciałabym, aby ranczo było.
A dla mnie cała pierwsza seria była wspaniała !! Po prostu bomba! No ale w ankiecie mogłam zaznaczyć tylko jeden wariant, więc wybrałam uwieńczenie serii - odcinek 13.