mi sie wydaje ze wepchać tą betoniare było łatwo ale wyciągnąć to nie
a tak primo to mi sie wydaje że tej betoniary wcale tam nie było tylko tak sobie szeryf wymyślił bo nie pokazali w odcinku jak wyciągają tą betoniarke

LubieRanczo:) napisał(a):
a tak primo to mi sie wydaje że tej betoniary wcale tam nie było tylko tak sobie szeryf wymyślił bo nie pokazali w odcinku jak wyciągają tą betoniarke

Kitty napisał(a):i tak wole 2 serie.

paulina1993_93 napisał(a):Moim zdaniem najlepsze były 1 i 4 seria, druga podobała mi się najmniej, a co do Kusego i Pietrka to powiem krótko "w kupie siła", poza tym to dwóch dorosłych facetów i jak widać dali sobie rade.

I ten widok pięknego dworku coś niesamowitego a jeszcze w tym samym odcinku na początku był taki zniszczony

Mam takie wrazenie. Twoje posty emanuja taka...swiezoscia, poznawaniem, poczatkowym uzaleznieniem. Nie spotkalam tego u zadnego, jakiegokolwiek uzaleznionego od dawna.

c3po napisał(a):Tatoke napisał(a):Mnie nie zwykle interesuje jak im się udało tę betoniarkę wytachaćhi:
Pietrek ma przecież tyle siły w łapach od roboty, że on zarzucił sobie tą betoniarke na plecy i wyskoczył z tej dziury

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość