.... a no i jeszcze jak Więcławska mówi Lucy, że Kusy jest w niej zakochany :ups: .....i Klaudia anarchistka :mrgreen: Jednym zdaniem: TO BYŁ BARDZO DOBRY ODCINEK :-D

Black_Diamond napisał(a):Ten odcinek działa na mnie rozweselająco :mrgreen: Zawsze jak się kończy to mi się chce śmiać :-D
Końcówka boska...te sceny w salonie :evil: i pościg wójta za Czerepachem.... a no i jeszcze jak Więcławska mówi Lucy, że Kusy jest w niej zakochany :ups: .....i Klaudia anarchistka :mrgreen: Jednym zdaniem: TO BYŁ BARDZO DOBRY ODCINEK :-D

joskiba napisał(a):Własciwie to nawet pierwsza seria mogłby zamykać cały serial

Ale 1 seria jest bardzo zgrabnie zrobiona od początku do końca. Taka zamknięta całość. Nie wiem czy wynika to z tego, że nie było jeszcze pewności ze serial będzie dalej krecony? Reasumując wypadło na + dla tej serii.

joskiba napisał(a):Ale 1 seria jest bardzo zgrabnie zrobiona od początku do końca.

(Boże Narodzenie / Nowy rok)

kylo69 napisał(a):wydaje mi się że po 2 serii tvp pokaże Ranczo Wilkowyje(Boże Narodzenie / Nowy rok)

No i piękne zakończenie Lucy & Kusy
Podobała mi się też mina Lucy jak jej Więcławska powiedziała o tym, że Kusy ją kocha.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość