a dialogi Solejuka z policjantem powalające

Rewelacja
,Rozmowa Hadziuka i Solejuka z Ambasadą Amerykańską w Budce Telefonicznej,Końcowa scena gdy Kusy daje po pysku Hadziukowi i Solejukowi za Porwanie oraz najlepszy cytat Wioletki "Piwo Do Odebrania" to było Extra
- Śp.Jan Japycz

szczególnie podobała mi się kwestia w końcówce jak Kusy przywalił Hadziukowi i Solejukowi i wszedł policjant i na pytanie bywalców ławeczki dlaczego che ich zgarnąć on odpowiedział :

a Kusy wziął sie w garść i wytrzeźwiał ze zmartwienia przy niewielkiej pomocy medycyny. Ciekawe ze zmartwienia czy miłości??? Bo nie da się ukryć, że już wtedy był w Lucy zakochany, myślę że z jednego i drugiego, wspaniała scena kiedy Kusy znajduje Lucy i rzucają się sobie w ramiona. Oczywiście wspanały finał w knajpie. Ilekroć kiedy oglądam ten odcinek nasuwają mi się te słowa:

paulina1993_93 napisał(a):Bo nie da się ukryć, że już wtedy był w Lucy zakochany, myślę że z jednego i drugiego, wspaniała scena kiedy Kusy znajduje Lucy i rzucają się sobie w ramiona.

MM napisał(a):to już teraz czuj, że nogów w du*** nie masz!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość