jak najbardziej na PLUS

Lynn napisał(a):A ja wczoraj przegladajac Ranczopedie odkrylam kilka nieprawidlowosci ( w tej chwili nie pamietam juz jakich) ale pamietam jedna, ze na temat rodziny policjanta nie bylo wpisane nic, a wiemy ze on ma mlodszego brata, bo Witebski w odcinku chyba Wiesc Gminna gdy Stasiek go aresztowal powiedzial, ze uczyl jego brata.

Pierre napisał(a):Przeglądam właśnie i dostrzegłem coś ciekawego![]()
Odcinek "Porwanie" i streszczenie odcinka:
"Lucy porywa kusego. Następnie zostaje skazana na dożywocie."
http://ranczo.wikia.com/wiki/Porwanie

Milek napisał(a):Pierre napisał(a):Przeglądam właśnie i dostrzegłem coś ciekawego![]()
Odcinek "Porwanie" i streszczenie odcinka:
"Lucy porywa kusego. Następnie zostaje skazana na dożywocie."
http://ranczo.wikia.com/wiki/Porwanie
Jako administrator Ranczopedii jestem winien wyjaśnienia. Jak z resztą łatwo dostrzec strona została bardzo zaniedbana, z powodu braku wolnego czasu na jej prowadzenie. Dla wandali to świetna możliwość do twórczości. Wpis wspomniany przez Pierre został już usunięty. Przypominam, że Ranczopedię może edytować każdy więc zamiast umieszczania tutaj śmiesznych i absurdalnych wpisów polecam "czyszczenie" i rozwijanie wikii.

Lynn napisał(a):Zarejestrowalam sie na RANCZOpedii chetna by od czasu do czasu wprowadzic jakies zmiany. Nie beda one czeste, ale zawsze cos. A to poprawa cytatow, a to komus sie trafi blad ort.
Chcialabtm moc tez uzupelniac sekcje tematyczne. Ale mam problem. Chcialabym w temacie zrobic hiperlacza do np postaci, ale nie wiem jak to zrobic. Aby np w temacie podswietlony byl link np do Lucy i po jego kliknieciu przenosilo na podstrone z tematem Lucy Wilska

Lynn napisał(a):Chcialabym bardzo ale moj niezmienny nick jest zajety na Ranczopedii a ja malo tworcza dziewczyna jestem wiec poki nie wymysle rownie fajnego raczej sie tym nie zajme

Jacenty napisał(a):Lynn napisał(a):Chcialabym bardzo ale moj niezmienny nick jest zajety na Ranczopedii a ja malo tworcza dziewczyna jestem wiec poki nie wymysle rownie fajnego raczej sie tym nie zajme
Dzisiaj spróbowałem zarejestrować się na ranczopedii i mój nick też jest już zajęty... W sumie dziwne, że to się powtarza, nie wydaje Wam się? Pomijając jakąś "teorię spisku" to szkoda, że nicki osób tworzących raczopedię nie będą pokrywały się z nick'ami ranczersów.

:)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość