Ranczo z napisami?

Ranczo to miejsce, gdzie ogólnie dyskutujemy o serialu, śmiesznych dialogach, serialowych wpadkach, komentujemy odcinki. Znajdziecie tu także streszczenia poszczególnych odcinków.

Ranczo z napisami?

Postprzez 1flash » Nie 18 Gru, 2011

Witam Serdecznie!
Jestem osobą niesłyszącą.
Chciałam oglądać mój ulubiony film Ranczo, ale nie ma polskiego napisu.

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu napisu dla osób niesłyszących na język polski. Napisy powinny być w każdym odcinku tego seriala.

Ranczo sezon 01, 02, 03, 04 i 05.
1flash
Nowicjusz
Nowicjusz

PodziÄ™kowaÅ‚ : 0 raz
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 0 raz
Numer GG: 4830038

Reklama

Re: Ranczo z napisami?

Postprzez admin » Nie 25 Gru, 2011

"Ranczo" z napisami dla niesłyszących jest emitowane na kanale TVP Seriale. Niestety, nieliczni mają dostęp do tego kanału. Informacje o tym, które audycje można w TVP obejrzeć z napisami dla niesłyszących, znajdują się tutaj i w Telegazecie na str. 335 (wyjątek - TV Polonia - str.320).
Na stronie z programem telewizyjnym TVP takie pozycje programowe są oznaczone w taki sposób:
Image
Napisy są emitowane w Telegazecie TVP1, TVP2, TVP Kultura, TVP Seriale, TV Polonia, TVP Historia i TVP Sport. Aby obejrzeć programy z napisami, należy włączyć teletekst i wybrać stronę 777. W kanale TVP HD z satelity Astra 1KR, napisy dla niesłyszących są dostępne w systemie DVB.

Mam nadzieję, że premierowe odcinki "Rancza" w TVP1 będą emitowane z opcją włączenia ścieżki napisów dla osób niesłyszących.
Pomocniczym źródłem utrzymania Forum Ranczersów są reklamy. Uszanuj ich obecność i nie blokuj ich wyświetlania.
Awatar użytkownika
admin
Ekspert
Ekspert

Obrazki: 215
Miejscowość: M@zowsze
PodziÄ™kowaÅ‚ : 203 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 150 razy
Pochwały: 1
Numer GG: 33863309

Szybka odpowiedź