Ranczo: jak zmieniło mnie i ciebie?

Ranczo to miejsce, gdzie ogólnie dyskutujemy o serialu, śmiesznych dialogach, serialowych wpadkach, komentujemy odcinki. Znajdziecie tu także streszczenia poszczególnych odcinków.

Postprzez dami1995zg » PiÄ… 11 Mar, 2011

Ranczo jest moją motywacją pomaga mi chodzić do szkoly :P:P :lol: :lol:

Za ten post autor dami1995zg otrzymał podziękowanie od
Amerykanka(Pon 04 Kwi, 2011)
Ocena:8.33%

Awatar użytkownika
dami1995zg
Wybitnie aktywny
Wybitnie aktywny

Miejscowość: Zielona Góra (ZG)
PodziÄ™kowaÅ‚ : 3 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 3 razy
Pochwały: 1
Numer GG: 9897794

Reklama

Postprzez Amerykanka » Pon 04 Kwi, 2011

Witam :lol: Jestem tutaj od niedawna, ale ciesze się, że znalazłam właśnie takie miejsce jak to gdzie mogę dzielić się z innymi miłością do "Rancza" :lol:
Pamiętam jak na początku widziałam zwiastun serialu i tylko syknęłam ze złości, że znowu jakiś tandetny serial w telewizji będzie leciał... pierwszy odc. opuściłam, ale w następną niedziele włączyłam tak tylko zerknąć... i zostałam tak aż do końca :) MEGA! Tego nie da się opisać... cała ta fabuła, wszystko przemyślane od końca... od tego cudownego miejsca po melodie jak np. idzie Michałowa ;) albo kamera skierowana na Urząd, a tam w tle, albo traktor, krowa, kogut - cudnie. Mam wszystkie serie w domu i oczywiście w wolnych chwilach szlifuje :)
Szkoda tylko, że mieszkam po drugiej stronie Polski i nie uda mi się raczej odwiedzić tego miejsca... Może kiedyś...
Pozdrawiam :)
"To ta skÄ…d chuda jak niebrzydka ? -zza granicy" Pietrek Åšp. Japycz
"Jolka Ty to już taka głupia jesteś,że teraz tylko zmądrzeć możesz..." P. Więcławska
"Oksymoron" Wójt

Za ten post autor Amerykanka otrzymał podziękowanie od
Jacenty(Pon 04 Kwi, 2011)
Ocena:8.33%

Awatar użytkownika
Amerykanka
Nowicjusz
Nowicjusz

Miejscowość: Żary
PodziÄ™kowaÅ‚ : 18 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 2 razy
Pochwały: 1