"Podlaski liryzm"
Muzyka: Krzesimir Dębski
Aranżacja: Marcin Żyta z zespołem

Wersja mp3:

Ja od siebie dodam jeszcze materiał nutowy 

zyciak napisał(a):Wreszcie jest okazja zaprezentować Wam wszystkim nasze statkowe wykonanie "Podlaskiego liryzmu" z "Rancza". Tylko nie śmiejcie się za głośno obserwując co niektórych tancerzy

Kamil napisał(a):Jesteś wielki! Piękne wykonanie, i wspaniały pomysł.
Jednak dopiero teraz udało się nam to zarejestrować i udostępnić.

zyciak napisał(a):Tylko nie śmiejcie się za głośno obserwując co niektórych tancerzy

Przekażę je oczywiście również kolegomadmin napisał(a):Niektórzy tancerze, to chyba są "etatowi", prawda? Przynajmniej takie odniosłem wrażenie.
Jest czterech tzw. fordanserów ( my ich nazywamy inaczej, ale to nie nadaje się do zacytowania tutaj
) Są to z reguły emerytowani tancerze. Generalnie Japończycy bardzo lubią tańczyć. Szkoda tylko że, w przeważającej większości, nie potrafią
Wykonują wyuczone ruchy i bardziej przypomina to aerobic, niż taniec
Czasem naprawdę mamy tu niezły ubaw

Gdzie "Soundtrack", jak to tylko jeden numer
A z tym You Tubem... Hm... Ja nie umiem, tyle tylko powiem
Poza tym mam wątpliwości, czy takie publikowanie nie narusza praw autorskich

zyciak napisał(a):Milek, Z tym tytułem to trochę przesada, moim zdaniem, jestGdzie "Soundtrack", jak to tylko jeden numer
A z tym You Tubem... Hm... Ja nie umiem, tyle tylko powiem
Poza tym mam wątpliwości, czy takie publikowanie nie narusza praw autorskich
nawet grzecznie poczekam na następne znane nam utwory
Z prawami autorskimi nie ma żadnych problemów - to przecież twój cover.

on ma to w małym palcu

Joachim napisał(a):zyciak, ja bym tu z Milkiem na temat prawa nie wchodziłon ma to w małym palcu
Wobec tego, jeśli jest wola i ochota, to ja nie widzę przeszkód, by to umieścić na YT
Tylko jak to zrobić, bo ja nie mam zielonego pojęcia
Komuś, kto może, lub chce się tego podjąć, mogę podesłać link do pobrania pliku z sieci

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość