Wywiad z Bogdanem Kalusem

W tym dziale znajdziecie nasze autorskie wywiady z ekipą serialu ''Ranczo''. Wypowiadali się dla nas m.in.: Ilona Ostrowska, Cezary Żak, Katarzyna Żak, Grzegorz Wons, Magdalena Waligórska, Artur Barciś, Marta Lipińska, Paweł Królikowski, Robert Brutter, Jacek Kawalec, Bogdan Kalus i Wojciech Adamczyk.

Wywiad z Bogdanem Kalusem

Postprzez admin » Wto 19 Gru, 2006

Zadaliśmy 3 pytania Panu Bogdanowi:

1. Czy dzięki dochodowej, wspartej unijną dotacją hodowli rogacizny zmieni się status społeczny Hadziuków (wedle powiedzenia "od nędzy do piniędzy")?

2. Czy będziemy mieli jeszcze okazję podziwiać duet Hadziuk - Solejuk w jakiejś koronkowej akcji za którą można dostać... dożywocie?

3. Czy może Pan zdradzić chociażby najmniejszy szczegół, wątek, ciekawostkę, co nas spotka w drugiej serii?

A oto odpowiedź:

Bogdan Kalus napisał(a):"Witam całą ranczerską społeczność! Co do pytań zadanych przez Was to powiem tak: będzie w drugiej części kilka brawurowych akcji naszej czwórki, ale raczej właśnie we czterech lub we trzech. Natomiast już takich historii jak porwanie Amerykanki przeze mnie i Solejuka nie będzie gdyż Solejuk będzie trochę zajęty PRACˇ ZAWODOWˇ! Co do statusu Hadziuków, to napewno finansowo ma się lepiej Hadziukowa, ale w dalszym ciągu wydziela Hadziukowi finanse na jego potrzeby. Z tego zaś co mogę zdradzić jeżeli chodzi o drugą część to naszej "bandy czworga" jest zdecydowanie więcej, będzie kilka wątków miłosnych w dość zaskakujących parach. Są dwie nowe postaci: mianowicie ksiądz biskup oraz młody zastępca Czerepacha. Mam nadzieję, że reszty będziecie mogli się dowiedzieć podczas Waszej wizyty na planie, na którą z utęsknieniem wszyscy czekamy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i do zobaczenia!"
Awatar użytkownika
admin
Ekspert
Ekspert

Obrazki: 215
Miejscowość: M@zowsze
PodziÄ™kowaÅ‚ : 203 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 150 razy
Pochwały: 1
Numer GG: 33863309

Reklama

Postprzez Malutka_Wala » Czw 11 Sty, 2007

Hehehe, super :) Hadziukowa zostanie bizneswoman :D Tylko Hadziuka troch szkoda, ale myślę że sobie poradzi Pozdrawiam Pana Bogdana :) ;-)
Ja i moja szarodziejka...:)
Awatar użytkownika
Malutka_Wala
Starszy uczestnik
Starszy uczestnik

Miejscowość: Bartoszyce
PodziÄ™kowaÅ‚ : 0 raz
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 0 raz

Szybka odpowiedź