a przecież to taka fajna postać, wyrazista, ujmująca w swej prostocie. Co o niej myślicie ? Jak zapadła Wam w pamięć ?Ja ją bardzo lubię z osobistych względów... Otóż, w pewien weekend wybrałam się do mojej mamy na wieś. W niedzielę poszłyśmy do kościoła... Stoję, patrzę i... oczom nie wierzę
Solejukowa we własnej osobie ! Ten sam chód, ta sama nieco przygarbiona postawa, podkrążone oczy i nieśmiały uśmiech błąkający się po twarzy... Mysłałam, że padnę z wrażenia. Dosłownie SOBOWTÓR i to tu, na wsi 
To bardzo pozytywna postać. Kiedy na nią patrzę od razu przypominają mi się słowa, że w życiu "trzeba być dobrym jek chleb". Solejukowa taka właśnie jest. Zauważyliście, że ona specjalnie nie kłóci się z życiem, nie narzeka, przyjmuje wszystko takie jakie jest, a dobry wiatr potrafi wykorzystać ?
Niezwykle zwykły człowiek

Rozwaliła mnie na łopatki tym jak stwierdziła, że nauka włoskiego trochę jej może zająć, a potem dodała "tak ze trzy miesiące"
Cieszę się też, że jej się udało z tym biznesem. "Cheese & Pierogi Company" wymiata
a pisałam to co wiedziałam 
oto link 

Nowości