Moja ulubiona scena z jej udziałem to wyrzucenie z pracy przez wójta i "pan jest... (cienkim głosikiem) cham... cham..."

aż bije po oczach z całej jej postawy. Szkoda, że Czerepach tak igra z jej uczuciami, ale żeby sprawiedliwości stało się zadość - powinien na koniec zakochać się w niej bez pamięci
a jej powinno "minąć" tak żeby obszedł się smakiem i trochę pocierpiał. Zasłużył

Krzywa poczucia wartości pani Lodzi poszybowała w górę niczym f-16, stała się bardziej asertywna, pewna siebie, przy czym jej urok osobisty na tym nie stracił a nawet zyskał - sexapil.

Wbrew pozorom, ona wcale nie jest taka uległa i bezwolna.Przypomnijcie sobie ja załatwiła wójta (kwity) kiedy chciał ją zwolnić.

To świetna postać,wiąże się z nią wele śmiesznych scenek...

Czerepach niby zmienił Lodzię ale to nie było i od początku nie miało być z korzyścią dla niej, żeby jej pomóc. Pani Lodzia to fajna postać ale szkoda, że nie zawsze potrafi się przeciwstawić wójtowi i Czerepachowi, bo przydało by im się to!

Bardzo lubie tą postać .Bardzo zabawna , budzi zaufanie, miła i uczciwa ... Swietny kontrast do postaci Wójta i Czerepacha

Wróć do Bohaterowie serialu Ranczo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość