Chłopak z pasją i uczynny ( oddał zarobione pieniądz pieniądze matce by mogła pojechać z Szymkiem do miasta). W IV serii trochę się rozleniwił, bo nie chciał pomóc Lucy z komputerami, ale Solejukowa doprowadziła go do porządku.
( z wyglądu oczywiście)

Dojrzał poprostu, bardzo pięknie postąpił oddając matce pieniądze, Podobało mi się także uświadamianie Marianka przez ojca, szkoda, że wątek jego miłości nie jest kontynuowany, warto by było, może w przyszłych seriach...

Fajnie jest widzieć jak pomaga innym. Największymi uczuciami i szacunkiem darzy matke. Nie wiemy jeszcze nic o jego partnerce. Może pod koniec serii jeszcze coś wyniknie?
Kilka osób już potwierdziło moje zdanie

- szczególnie, że Jędrzej Cempura pochodzi z Płocka (mojego miasta).

Kitty napisał(a):[ Dodano: |7 Lip 2009|, 2009 13:23 ]paulina1993_93 napisał(a):nie buduje już samolotów... a szkoda
właśnie, zastanawiam się dlaczego porzucił swoje hobby??
te sceny zawsze były śmieszne np. jak samolot uderzył w szklarnię ksiądza!

Kitty napisał(a):Ale nie tylko Marianek się zmienił - Szymek też! Porównajcie sobie - Szymek w odcinku 'Wspólny Wróg', a Szymek na chrzcie Dorotki. W 1 serii wylądał jeszcze dziecinnie, a teraz widać że chłopak dorasta.

. Lubię, jak modele robi. Najlepszy chyba balon był ten pomarańczowy, czy jakoś tam

Wróć do Bohaterowie serialu Ranczo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość