Jagna Nowak (sezon 5)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych bohaterach serialu i filmu Ranczo Wilkowyje. Opisy, zdjęcia, śmieszne cytaty. Zapraszamy do rozmów o mieszkańcach gminy Wilkowyje.

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez admin » Czw 10 Lut, 2011

Jagna Nowak (Patricia Kazadi)

Opis postaci:
Spoiler:
Pomocniczym źródłem utrzymania Forum Ranczersów są reklamy. Uszanuj ich obecność i nie blokuj ich wyświetlania.
Awatar użytkownika
admin
Ekspert
Ekspert

Obrazki: 215
Miejscowość: M@zowsze
Podziękował : 203 razy
Otrzymał podziękowań: 150 razy
Pochwały: 1
Numer GG: 33863309

Reklama

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Lynn » Pon 14 Lut, 2011

Lepiej zeby miala 6-o sekundowe scenki w max 4 odcinkach. Bo ja szalu dostane.
Kinga: Bo bez kobiet, świat ten cały pokręcony, oszalały, pędzi szybko ku zagładzie
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Miejscowość: Opera Populaire
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Pochwały: 5
Numer GG: 0

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez zyciak » Pon 14 Lut, 2011

Doprawdy, nie wiem skąd u wielu ( w różnych tematach) taka niechęć do Kazadi ?! Młoda, wszechstronnie utalentowana dziewczyna, która szuka swojej drogi w życiu. Widziałem ją w paru filmach np. "Święty Interes", "Fala Zbrodni" i uważam, że są gorsze aktorki od niej. To, że próbuje kariery wokalnej... Akurat w porównaniu z innymi wieloma tzw. wokalistkami, czy aktorkami ona naprawdę UMIE śpiewać!!! Ostatnio widziałem ją w "Jaka to Melodia" i bardzo mi się podobało. Myślę, że akurat ona jako jedna z niewielu występujących w programach z cyklu: "Tańczy, Śpiewa, Recytuje, Daje D... i Stepuje" ma do zaoferowania minimum pozwalające uniknięcia kompromitacji w każdej z dziedzin. Większość bowiem uczestników programu np. "Jak oni Śpiewają" ( albo "Jak oni Wk...") można podsumować krótko: "każdy może śpiewać, ale nie każdy może tego słuchać". Aha, jeszcze jedno. Kazadi nie występowała w programie "Gwiazdy Tańczą na Lodzie". Specjalnie sprawdziłem. Także, nie oceniajmy jej za szybko, dajmy jej szansę i poczekajmy do emisji 5 serii Rancza.
Patryk Pietrek: "Nic się nie zmienia od na du... siedzenia"
Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Obrazki: 9
Miejscowość: Łódź
Podziękował : 212 razy
Otrzymał podziękowań: 336 razy
Pochwały: 7

Re: Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Pierre » Pon 14 Lut, 2011

zyciak napisał(a):Doprawdy, nie wiem skąd u wielu ( w różnych tematach) taka niechęć do Kazadi ?! Młoda, wszechstronnie utalentowana dziewczyna, która szuka swojej drogi w życiu. Widziałem ją w paru filmach np. "Święty Interes", "Fala Zbrodni" i uważam, że są gorsze aktorki od niej. To, że próbuje kariery wokalnej... Akurat w porównaniu z innymi wieloma tzw. wokalistkami, czy aktorkami ona naprawdę UMIE śpiewać!!! Ostatnio widziałem ją w "Jaka to Melodia" i bardzo mi się podobało. Myślę, że akurat ona jako jedna z niewielu występujących w programach z cyklu: "Tańczy, Śpiewa, Recytuje, Daje D... i Stepuje" ma do zaoferowania minimum pozwalające uniknięcia kompromitacji w każdej z dziedzin. Większość bowiem uczestników programu np. "Jak oni Śpiewają" ( albo "Jak oni Wk...") można podsumować krótko: "każdy może śpiewać, ale nie każdy może tego słuchać". Aha, jeszcze jedno. Kazadi nie występowała w programie "Gwiazdy Tańczą na Lodzie". Specjalnie sprawdziłem. Także, nie oceniajmy jej za szybko, dajmy jej szansę i poczekajmy do emisji 5 serii Rancza.

Mi na przykład nie chodzi o to, że występuje w tych programach, w których się tańczy, śpiewa, gra, biega, czy co innego. Chodzi o to, że ona nie jest aktorką, nie skończyła szkoły teatralnej, a w "Ranczu" każdy aktor, który odgrywa jakąś tam role, mniejszą, czy większą, ale każdy bohater jest po szkole teatralnej. Tacy, którzy nie mają szkoły mogą grać co najwyżej, w serialach typu "Klan", chociaż i tam nie powinni grać. Dam Ci przykład w muzyce, muzyku :) otóż, czy w orkiestrze symfonicznej, może grać samouk, który nauczył się grać na skrzypcach, lub na innym instrumencie ze słuchu? Na pewno znasz odpowiedź na te pytanie.
Image
"... Wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko dla wszystkich." - Jan Japycz
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Pierre
Ekspert
Ekspert

Miejscowość: Warmia
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy
Numer GG: 7931816

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez zyciak » Pon 14 Lut, 2011

Ok,Pierre. Wiem do czego dążysz, ale... Znam wielu muzyków, naprawdę wspaniałych, którzy do wszystkiego co potrafią, doszli własnymi siłami. Graja, fantastycznie każdy rodzaj muzyki, nuty czytają jak przysłowiową gazetę. A znam też wielu ( chyba jeszcze więcej niż tych pierwszych), którzy mimo zaliczenia wszystkich możliwych etapów edukacji, nie powinni w ogóle brać instrumentów do ręki. Także, nie we wykształceniu leży problem, ale oczywiście każdy może mieć swój punkt widzenia.
Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez naska » Pon 14 Lut, 2011

Też się z wami zgadzam, ale jednak jakoś nie mam przekonania do tej Kazadi nie pasuje mi do tego serialu kompletnie. Jak dla mnie to wybija rytm ja rozumiem musi się dziać ale jednak ona to coś mi nie za bardzo ;p
Ranczo Forever!!!
Awatar użytkownika
naska
Wyróżniający się
Wyróżniający się

Miejscowość: Sosnowiec
Podziękował : 22 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Numer GG: 28953867

Jagna Nowak (sezon 5)

Aktor to ktos nawet niekoniecznie po szkole to ktos kto potrafi widza polozyc na lopatki swoja gra. Potrafi przerazic, rozsmieszyc, doprowadzic do lez. W Ranczu graja prawdziwi aktorzy. Porzadni aktorzy. Dla ktorych chodzi sie do teatru wiedzac ze ich gra zadziala na widza w taki sposob, ze albo mu odbierze mowe ze szoku albo ze zlosci.
Ty widziales by np Ilone Ostrowska, Cezarego Zaka czy inna slawe zapraszali do kretynskich programow? Taniec z Gwazdami itd? Nie. Dlaczego? Bo sa najlepsi. A prawdziwych aktorow sie nie zaprasza. Bo glupia mlodziez w wiekszosci nie umie docenic prawdziwego aktora. Dla mnie ktos kto jest aktorem, tancerzem, spiewakiem, plywakiem i bog wie co jeszcze to tak naprawde nikt istotny. Grac nie umie, tanczyc tez dobrze nie. Spiew jest przecietny. Nie umie naprawde dobrze nic, ale na sile pcha sie przed kamery i by o nich pisali. Tak samo nie lubie Kasi C. Krzysia I. Anny M. i tego typu aktorow. Bo to zadni aktorzy. Aktorzyny co najwyzej.
Prawdziwy aktor jest albo tylko dobry w jednej dziedzinie (rzadziej w dwoch) albo zaden z niego aktor. Ja wystepowalam w teatrze. Gralam w przedstawieniach. Ale to sie skonczylo. Minelo. I nie robie na sile wszystkiego by o mnie pisali i mowili. Sorry ale mam troche klasy.
Nie lubie Kazadi bo mnie irytuje. Nie lubie zadnego z aktorow na sile promowanych przez polskie TV. I nie chce ich w takim serialu jak Ranczo bo najprosciej spapraja i sprawe i sp***rza serial.
Do niej jako czlowieka, kobiety nie mam absolutnie nic. I zycze jej jak najlepiej. Niech gra w serialach takich jak Na Wspolnej, Klan, M jak milosc, Prosto w Serce itd itd. Niech gra we wszystkich polskich filmach jak ma kaprys. Ale w tej jednej jedynej rzeczy, w Ranczu jej nie powinno byc. Bo jest za slaba.
Kinga: Bo bez kobiet, świat ten cały pokręcony, oszalały, pędzi szybko ku zagładzie
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Re: Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Pierre » Pon 14 Lut, 2011

Lynn napisał(a):Aktor to ktos nawet niekoniecznie po szkole to ktos kto potrafi widza polozyc na lopatki swoja gra. Potrafi przerazic, rozsmieszyc, doprowadzic do lez. W Ranczu graja prawdziwi aktorzy. Porzadni aktorzy. Dla ktorych chodzi sie do teatru wiedzac ze ich gra zadziala na widza w taki sposob, ze albo mu odbierze mowe ze szoku albo ze zlosci.
Ty widziales by np Ilone Ostrowska, Cezarego Zaka czy inna slawe zapraszali do kretynskich programow? Taniec z Gwazdami itd? Nie. Dlaczego? Bo sa najlepsi. A prawdziwych aktorow sie nie zaprasza. Bo glupia mlodziez w wiekszosci nie umie docenic prawdziwego aktora. Dla mnie ktos kto jest aktorem, tancerzem, spiewakiem, plywakiem i bog wie co jeszcze to tak naprawde nikt istotny. Grac nie umie, tanczyc tez dobrze nie. Spiew jest przecietny. Nie umie naprawde dobrze nic, ale na sile pcha sie przed kamery i by o nich pisali. Tak samo nie lubie Kasi C. Krzysia I. Anny M. i tego typu aktorow. Bo to zadni aktorzy. Aktorzyny co najwyzej.
Prawdziwy aktor jest albo tylko dobry w jednej dziedzinie (rzadziej w dwoch) albo zaden z niego aktor. Ja wystepowalam w teatrze. Gralam w przedstawieniach. Ale to sie skonczylo. Minelo. I nie robie na sile wszystkiego by o mnie pisali i mowili. Sorry ale mam troche klasy.
Nie lubie Kazadi bo mnie irytuje. Nie lubie zadnego z aktorow na sile promowanych przez polskie TV. I nie chce ich w takim serialu jak Ranczo bo najprosciej spapraja i sprawe i sp***rza serial.
Do niej jako czlowieka, kobiety nie mam absolutnie nic. I zycze jej jak najlepiej. Niech gra w serialach takich jak Na Wspolnej, Klan, M jak milosc, Prosto w Serce itd itd. Niech gra we wszystkich polskich filmach jak ma kaprys. Ale w tej jednej jedynej rzeczy, w Ranczu jej nie powinno byc. Bo jest za slaba.

Podpisuje się pod tym nogami i rękoma :)

Cały czas zastanawiam się po co tam Kazadi i doszedłem do takiego wniosku, że tylko chyba z racji jej karnacji, może chcieli coś odmiennego, coś co zszokowałoby mieszkańców Wilkowyj, dla których człowiek czarnoskóry to jak ktoś z innej planety.
Image
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Pierre
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Ale w Wilkowyjach? Przeciez oni ja zniszcza

1) Bo murzynka
2) Ma polskie imie i nazwisko. A na ten kolor skory i polskie nazwisko nie ma szans. Czyli jak matka z Wilkowyj to znaczy, ze albo wpadla albo sie zbrzuchacila i ojciec jej nie chcial to dziewczyna ma polskie nazwisko matki.

Odmiana czy nie, wybor fatalny. Bo to nie przejdzie. Za duzo przegiecie. Jakby miala role jak ci z delegacji europejskiej. Albo inna wazna osoba. Ktos kto pracuje w Ambasadzie z Jerrym, ktos z Europy o jakas przyjaciolka Lucy...Okej. Z tym nie bylo by problemu. Fajne urozmaicenie. Ale cos takiego? No nie przejdzie. Nie ma szans.
Przegiecie przez duze P
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez naska » Wto 15 Lut, 2011

Lynn masz zupełną racje. Albo ktoś jest w czymś jednym na perfekt dobry albo beznadziejny w wielu dziedzinach. I jeszcze raz mówię ona jak dla mnie się nie przyjmie tak jak mówicie niech gra sobie w innych serialach ale nie w Ranczu!
Ranczo Forever!!!
Awatar użytkownika
naska
Wyróżniający się
Wyróżniający się

Miejscowość: Sosnowiec
Podziękował : 22 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Numer GG: 28953867

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Bogna23 » Śro 16 Lut, 2011

Nie wiem co macie do Kazadi - aktorka jakich wiele - a w wspomnianym tu już "Święty Interes" zrobiła na mnie całkiem dobre wrażenie - czego nie mogę powiedzieć o całym filmie! Nie wiem też dlaczego Lynn uważasz że "prawdziwi aktorzy" nie są zapraszani do tego typu programów? Są tylko nie wszyscy się zgadzają - moim zdaniem słusznie bo ja też wolę iść do teatru żeby zobaczyć aktora, a na koncert żeby posłuchać muzyki. Są jednak tacy, którzy lubią takie programy i tacy co w tych programach występują - i trudno mi to nie przeszkadza i przez to nie lubię mniej np. Artura Barcisia czy Jacka Kawalca - "prawdziwych" aktorów z Rancza, którzy tańczyli!
Zdziwiło mnie ostatnio że taka artystka jak Kora będzie w jury jakiegoś programu muzycznego - ale tak sobie pomyślałam no i co z tego, że dla mnie jest jakąś ikoną polskiej piosenki to już Jej nie wolno nic innego robić? I tak też sobie wtedy pomyślałam o tych wszystkich programach, że można i inaczej na to spojrzeć - w dzisiejszych czasach takiej konkurencji występ w popularnych programach telewizyjnych to może jednak akt odwagi aktora - zmierzenie się z własną popularnością? Wiadomo jak wyglądają te wszystkie dzisiejsze plebiscyty, gdzie głosowanie odbywa się przez sms - wygrywają aktorzy popularni a niekoniecznie dobrzy - a gdy jakiś dobry chce też być popularny to źle?

A wracając jeszcze do Wilkowyj to pojawienie się "obcego" w osobie Kazadi - czarnoskórej aktorki to według mnie świetny pomysł na jakieś zamieszanie - przecież dlatego oglądamy Ranczo że w Wilkowyjach coś się zawsze dzieje, są afery, jest zamieszanie - pierwszy Chińczyk we wsi też zbudził sensację - a myśmy się śmiali - dlaczego teraz ma być inaczej - zwłaszcza jeżeli stanie ona na drodze między Wezółem i Jego zazdrosną żoną - to ja już nie mogę się doczekać jakie awantury z tego wynikną!!
Awatar użytkownika
Bogna23
Moderator
Moderator

Miejscowość: Podkarpacie
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Lynn » Śro 16 Lut, 2011

Bogna to zaden akt odwagi. To akt desperacji.
A to juz jest obrzydliwe i zalosne.
Chce obejrzec dobry film, ze swietnymi aktorami, wspanialego rezysera, dobrego scenarzysty - musze obejrzec z beznadziejna aktorzyna ktora na sile sie pcha w interes o ktorym nie ma pojecia. A co wiecej...zamiast sie uczyc tego zawodu to tego nie robi, bo po co?
Chce poczytac o prawdziwej muzyce dowiedziec sie co wsrod zespolow znanych i uwielbianych od dekad? - Musze przyczytac o tej samej marnej aktorzynie, ktora jeszcze marniej spiewa.
Dobry aktor wystepuje zazwyczaj zaczyna od teatru. Potem powoli przechodzi na maly ekran i w koncu na duzy. Malymi kroczkami. Skupiajac sie na tym co umie, na doskonaleniu. Przy okazji juz...np hobbistyczne zajmujac sie tancem czy spiewem. Ktorego tez sie uczy.
W Polskich standardach ( zreszta nie tylko w polskich) jest coraz czesciej tak...zeby zostac gwiazda nie trzeba juz czegos umiec. Wystarczy byc glupim i pokazac swoja glupote publicznie.
Kiedys piosenkarzem byl czlowiek ktory umial spiewac, muzykiem ten co umial grac i tworzyc muzyke. Aktorem ten co umial stworzyc zupelnie inna postac. Ktory umial nia grac, umial do niej przekonac widza.
Moze i prawdziwe slawy, z ktorych powinnismy byc dumni sie nie zgadzaja na tego typu programy. I maja racje. Dlaczego? Bo znaja swoja wartosc, znaja swoje ograniczenia i co najwazniejsze - maja klase. Maja troche samokrytyki.

Jesli Kazdi bedzie za duzo w Ranczu pozegnam sie z nim na zawsze.
Jak chcieli czarnoskora aktorke mogli poszukac prawdziwej. Albo zaproponowac role jakiejs zwyklej dziewczynie mieszkajacej w Warszawie. Bo w stolicy o osoby czarnoskore, o azjatow itd nie jest problem.
Jasne ze chinczyk to byl strzal w dziesiatke. A dlaczego? Bo nie jest aktorem. Tylko operatorem, lub kims pracujacym przy filmie.
O albo nie... inaczej...Moze i jest aktorem. Ale nie jest miernym aktorem. I za gwiazde sie nie uwaza.
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Bogna23 » Śro 16 Lut, 2011

Trochę się pogubiłam Lynn - oglądasz Ranczo ze względu na dobrego reżysera i zawodowych aktorów a pojawienie się Chińczyka nie aktora uważasz za strzał w dziesiątkę ale już pojawienie się Kazadi według Ciebie nie aktorki to pomyłka chociaż gdyby tą rolę dostała dziewczyna z ulicy to by było ok!? Mnie tu wynika że nie lubisz P. Kazadi - wolno Ci Twoja sprawa ale Ranczo ogląda wiele milionów ludzi i na pewno w tej grupie znajdzie się spora część, która akurat Ją lubi.
Chce obejrzec dobry film, ze swietnymi aktorami, wspanialego rezysera, dobrego scenarzysty - musze obejrzec z beznadziejna aktorzyna ktora na sile sie pcha w interes o ktorym nie ma pojecia

Skąd taki brak wiary w twórców Rancza - jeżeli wspaniały reżyser, świetni aktorzy, dobrzy scenarzyści to pozwoliliby zepsuć tak świetne dzieło i pozwolić wystąpić komuś, kto pcha się im na plan a oni ot tak sobie Ją zaangażowali i pozwolili "spaprać" serial!?
Awatar użytkownika
Bogna23
Moderator
Moderator

Miejscowość: Podkarpacie
Podziękował : 26 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy

Jagna Nowak (sezon 5)

Ale ja od poczatku mowilam ze jej nie lubie.
A dlaczego lubie Ranczo? Bo jest fantastyczne. Bo to jedyny normalny serial, z nutka ironii i domieszka humoru. Bo ma rewelacyjnych aktorow, ktorych wiekszosc znalam na dlugo przed Ranczo i ktorych podziwialam.
Mowilam jak juz gra, niech gra. Ale jesli bedzie jej za duzo, to zwyczajnie tego nie scierpie i odpuszcze sobie Ranczo.
I tak. Wole zeby wzieli jakas napotkana dziewczyne do tej roli, moze byc murzynka, azjatka, wolkanka czy nawet klingonka. Byleby do takich rol brali osoby nikomu nie znane. Debiutujace.
A nie...aktorow z Na Wspolnej i M jak Milosc. Bo sprawdzilam jej filmografie, niczym mi nie zaimponowala. Jako piosenkarka tez nie. Choc piosenkarka jej nie moge nazwac. W tej chwili kazdy moze "nagrac" singla. Nie czyni go piosenkarzem. A robienie kariery na sile ze wzgledu na kolor skory, ktory chyba jest jedynym sensownym argumentem to juz jest ponizej wszelkiej krytyki.

Nie wiem co chcieli osiagnac tworcy Rancza. Do tej pory im ufalam bezgranicznie, bez jakichkolwiek zastrzezen. Teraz sie obawiam.
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez zyciak » Śro 16 Lut, 2011

Podaję (za portalem filmpolski.pl) wyrywkową filmografię aktorów grających w Ranczu dla uzmysłowienia w jakich "hitach" przytrafiało im się grać...yyyy raczej występować. I chyba nie zmieni to naszej opinii o nich w kontekście naszego ulubionego serialu...

Ilona Ostrowska zagrała w kilku odcinkach " M jak Mdłość "

Grzegorz Wons przez 8 lat był w obsadzie "Samo Życie"

Violetta Arlak również była w obsadzie "M jak Mdłość"

Katarzyna Żak kilka lat w "Na Wspólnej", teraz "Plebania"

Cezary Żak - kilka lat w "Klanie"

Paweł Królikowski - 'Na dobre i na Złe"

Leon Niemczyk - całe wieki w "Złotopolskich"

Dorota Nowakowska - od 2004 w "Plebanii"

Sylwester Maciejewski - "Na Wspólnej", "Plebania"

Beata Olga Kowalska - "Samo Życie i "Plebania"

Wojciech Wysocki - "Samo Życie"

Grażyna Zielińska - "Na dobre i na Złe"

Marta Lipińska - "M jak Mdłość" , "Niania"

Piotr Pręgowski - "Plebania"

Uzbierało się tego trochę. I czy ktokolwiek zaczynający oglądać "Ranczo" zastanawiał się czy ten, lub tamten aktor wziął udział w jednej, czy drugiej produkcji?
I jeszcze jedno, tak szczerze!!! Kto, rozpoczynający oglądanie Rancza kilka lat temu znał dorobek filmowy Ilony Ostrowskiej, Grzegorza Wonsa, Doroty Nowakowskiej czy Bogdana Kalusa? Uważam, że dzięki Ranczu ich poznaliśmy i dopiero wtedy zaczęliśmy dociekać co robili wcześniej. Oczywiście, większość aktorów znaliśmy, ale czy ktokolwiek oglądający odcinek "Spadek" natychmiast skojarzył Ilonę Ostrowską z dziewczyną ze "sceny pociągowej" z "Dnia Świra"?

Nadymamy sztucznie balon pt. "Kazadi w Ranczu", a myślę, że jest to absolutnie niepotrzebne. Trzeba po prostu poczekać na efekt pracy Ekipy i tyle. :)
Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Pierre » Śro 16 Lut, 2011

To nie chodzi o to, że jakiś aktor zagrał w tym serialu, dla nich seriale, nawet Ranczo to jest zarobek, a prawdziwym powołaniem aktora jest teatr, serial traktują po prostu jako zarobek. Chodzi o to, że Kazadi się pcha wszędzie! Jest aktorką, piosenkarką, prezenterką, tancerką na lodzie, na parkiecie, to mnie i nie tylko mnie właśnie denerwuje, że jest wszędzie! W każdym programie rozrywkowym, ktoś podał tutaj Artura Barcisia, ale on po pierwsze jest aktorem z zawodu, w "Tańcu z gwiazdami" chciał się sprawdzić, bo wcześniej nie tańczył, ale to tylko jeden program, a Kazadi? Była w każdym programie, pewnie dlatego ta niechęć.

Ja wierzę w ekipę Rancza, to świetni fachowcy w tym co robią i na pewno wiedzą co robią z tą rolą Kazadi, także ja jestem dobrej myśli, nie można jej przekreślać w Ranczu.
Image
Image
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Pierre
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez zyciak » Śro 16 Lut, 2011

Jest wszędzie, bo ją zapraszają, a ona z tych zaproszeń korzysta. Proste. Stara zasada - "jak dają, to bierz,jak biją to uciekaj" :yes: . No chyba , że ktoś ma informacje, że przekupuje wszystkich by wystąpić w tych programach xD ,albo terroryzuje wszystkich , aby pozwolili jej się "wypróżnić artystycznie" ;D I, jeszcze raz powtarzam, a sprawdzałem skrupulatnie, Kazadi nie wystąpiła w żadnej edycji "Tańców na Lodzie".
Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Jagna Nowak (sezon 5)

Albo zwyczajnie agent trzepie na niej kase.

Pawel Krolikowski zagral w paru odcinkach Na dobre i na zle.
Tak samo jak Zak w Klanie.
Wonsa wczesniej nie znalam.
Ostrowska zagrala w kilku odcinkach.
Jak i praktycznie kazdy z tych aktorow.
Pol biedy ze zagra sie jakas mala rolke w paru serialach. Ot taka odmiana od teatru.
Ale kurcze...pchac sie wszedzie? Gdzie sa kamery? Ona sie wziela znikad. Jakby zaczynala jako statystka...Ale po prostu sie wziela z dnia na dzien i jest wielka gwiazda.
Mysle w jaki sposob. Nie ma z nia zadnego filmu. Jakies filmiki na yt. Nie spiewa dobrze, nie tanczy dobrze. Nie gra nawet dobrze. Wiec jak robi kariere? Chyba dlatego, ze ma taki a nie inny kolor skory.
Jak mowilam do niej jako do czlowieka, nic nie mam.
Niech sobie zyje w szczesciu, pomyslnosci i calkwitym zdrowiu. Drazni mnie i nic na to nie poradze. Drazni mnie ona, draznia mnie aktorzy podobni jej, draznia mnie media ktore lansuja na sile tych ludzi, nie kazac im sie w ogole uczyc. Ani grac ani spiewac...
Przestana o takich pisac na dwa tygodnie to zaraz jakas afere wywolaja by znowu o nich mowiono.
Ja tez mam dosc. Chce poczytac o filmie - Kazadi. Chce poczytac o jedynym polskim serialu wartym uwagi - Kazadi.
Chce wlaczyc jakis program? Z nudow - Kazadi.
Jeszcze dojdzie do tego ze Kazadi sie pojawi w Dexterze! A tego to juz bym w ogole nie zniosla.
A moze Patrycja tez wskrzesi Beatlesow?
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez zyciak » Czw 17 Lut, 2011

Lynn, Na Twoim miejscu bałbym się otwierać lodówkę w obawie, że Kazadi może z niej wyskoczyć. :eek: :wow:
A z tym wskrzeszeniem the Beatles to świetny pomysł :thumbup: :clap:

Awatar użytkownika
zyciak
Moderator
Moderator

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Jacenty » Czw 17 Lut, 2011

W filmie "Święty Interes" najgorsza rola - pasowała tam jak "pięść do oka"... Nie zdarzyło mi się jeszcze widzieć jej w dobrym wydaniu stąd moje wielkie obawy o to, jak wpłynie jakość "Rancza". Nie wiem kto ją tak przepycha przez ten interes, ale zastanawiam się dlaczego nie np. Ola Szwed?
"Jak kometa przeleci, to jakieś nieszczęście będzie. Inaczej po co by leciała...?" - Michałowa
Awatar użytkownika
Jacenty
Osobowość forum
Osobowość forum

Obrazki: 0
Miejscowość: Włocł@wek
Podziękował : 104 razy
Otrzymał podziękowań: 92 razy
Pochwały: 4

Następna

Szybka odpowiedź