wwz napisał(a):Kazadi jest oblesna i dlatego jest do niej taka niechec. Dlaczego kazadi? Jest jedno wytłumaczenie. Wcisneli ta marnej urody i talentu partaczke zeby obrzydzic ludziom serial i zakonczyc na 5 seri. Strzal w kolano Panowie i Panie. Zaproscie jeszcze braci Mroczkow Rysia z klanu, Cichopek i Pudzianowskiego i bedzie super.
Nie no chwila, chwila. Halo. Zagolopowales sie troche. Ja tez jej nie lubie wyjatkowo, ale jej nie obrazam. I nie wiem dlaczego Ty to robisz.
To ladna dziewczyna, delikatnej egzotycznej urody. Nie mam absolutnie do niej nic jako kobiety. O gustach sie nie dyskutuje oczywiscie, ale wyjasnij mi prosze dlaczego ona niby jest "oblesna"?
Nie uwazam jej za aktorke, uwazam ze wsciska sie ona wszedzie na sile i to mnie wkurza, ale to i tak nie sa powody by obrazac ja jako czlowieka.
Niechec to jedno. Nienawisc to drugie. Ironia rowniez nie jest potrzebna. Nie sadze by zaproszono Rysia z Klanu, Mroczkow itd. I nie sadze tez ze ekipa kierowala sie czyms takim. Byc moze Kazadi ma w sobie cos, jakas umiejetnosc ktora moze okazac sie przydatna.
Znam aktora ktory dostal role (mala, goscinna) tylko dlatego ze na prawie 200-osobowa ekipe lacznie z aktorami on jeden umial obslugiwac serwis do cappuccino. Widocznie w Kazadi jest cos.
Dopiero sie przekonamy. Tez jej nie lubie ale nie obrazam jej, ani nie mam jakis aroganckich fochow do tworcow serialu.