Jagna Nowak (sezon 5)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych bohaterach serialu i filmu Ranczo Wilkowyje. Opisy, zdjęcia, śmieszne cytaty. Zapraszamy do rozmów o mieszkańcach gminy Wilkowyje.

Re: Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Lynn » Czw 17 Lut, 2011

zyciak napisał(a):Lynn, Na Twoim miejscu bałbym się otwierać lodówkę w obawie, że Kazadi może z niej wyskoczyć. :eek: :wow:
A z tym wskrzeszeniem the Beatles to świetny pomysł :thumbup: :clap:

Wierz mi. Boje sie :P
Z wskrzeszeniem the Beatles byloby idealnie. Tyle ze w starym skladzie i nie przez Patrycje.
Jancenty tez ma troche racji.
Jak dla mnie to gdzie ona sie nie pojawia pasuje jak "piesc do oka"
Kinga: Bo bez kobiet, świat ten cały pokręcony, oszalały, pędzi szybko ku zagładzie
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Miejscowość: Opera Populaire
PodziÄ™kowaÅ‚ : 1 raz
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 5 razy
Pochwały: 5
Numer GG: 0

Reklama

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez qwerty » Czw 17 Lut, 2011

Ola Szwed? Ou, to już by była przesada... To już dziękować za tą Patrycję Kazadi :yes:
O tak... Na pewno. :hihi:

Dobra, osobiście - co by dać szansę - daje jej kredyt zaufania i mam nadzieję, że postać grana przez nią będzie ciekawa a i sama rola zostanie zagrana odpowiednio :flower:
qwerty
Ekspert
Ekspert

PodziÄ™kowaÅ‚ : 0 raz
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 9 razy
Pochwały: 1
Numer GG: 13529538

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Jacenty » Czw 17 Lut, 2011

Jeśli Ci się Ola nie podoba, to chociażby Omena Mensah. Nasza pogodynka myślę, że byłaby stworzona do roli długonogiej egzotycznej pielęgniarki :lol-sweat: . W końcu mamy globalizację, więc i w ciemnoskórych pięknościach mamy też już jakiś wybór. A czemu znowu Kazadi...? Akurat mi już conieco popsuła swoim talentem.
"Jak kometa przeleci, to jakieś nieszczęście będzie. Inaczej po co by leciała...?" - Michałowa
Awatar użytkownika
Jacenty
Osobowość forum
Osobowość forum

Obrazki: 0
Miejscowość: Włocł@wek
PodziÄ™kowaÅ‚ : 104 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 92 razy
Pochwały: 4

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Lynn » Czw 17 Lut, 2011

Talentem :rotfl:
Jeszcze by przeszlo jak mowilam - gdyby byla np przyjaciolka Lucy ktora przyjechala do niej lub kims takim. Ale nie czarnoskora polka w Wilkowyjach.
No i nie w roli Patrycji
Olki Szwed tez w tym nie widze...Ja lubilam tylko jak grala w Rodzinie Zastepczej i byla mala. I miala "dar'

Hej...Mamy Jagienke mamy...Mycko (Macko)
A Danusie tez? Albo Juranda?
A Jagienka przyjechala ze Spychowa a nie Zgorzelic. <ironia>

Dobra...niech sie tworcy przyznaja ktory tam Krzyzakow lubi?
Ostatnio edytowany przez Lynn, Czw 17 Lut, 2011, edytowano w sumie 1 raz
Kinga: Bo bez kobiet, świat ten cały pokręcony, oszalały, pędzi szybko ku zagładzie
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez qwerty » Wto 01 Mar, 2011

Nie no. Wrócę jeszcze do promowanej ostatnio Patrycji Kazadi...
Niedawno się dowiedziałem, że będzie ona prowadziła nową edycję You Can Dance :ermm:
A po wczorajszym występie u Szymona Majewskiego jeszcze bardziej mi się ona nie widzi w Ranczu.
Gdzie jak gdzie, ale nie w Ranczu. Ale jak postanowiłem, tak zrobię. Dotrzymam słowa tego, że nastawiam się na jej dobrą grę i fajnie wykreowaną postać w serialu. :flower:
qwerty
Ekspert
Ekspert

Pochwały: 1
Numer GG: 13529538

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez czerepachd;98 » Wto 01 Mar, 2011

Zupełnie nie pasuje mi do tego serialu.
Awatar użytkownika
czerepachd;98
Stały bywalec
Stały bywalec

Miejscowość: Wola Korybutowa
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 1 raz
Numer GG: 12936945

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Lynn » Wto 01 Mar, 2011

Jakby byla biala to nie bylaby w ogole znana. Bylaby zwyklym szarym obywatelem. Nie jestem rasistka, ale polska TV wciska ja wszedzie gdzie sie da by pokazac jak bardzo sa tolerancyjni. Bo ona tak naprawde nic nie umie. A znana jest tylko dlatego, ze jest polka ale jest murzynka. Super ja tez jestem tolerancyjna i bylam, i nie mam nic przeciw niej jako czlowiekowi co juz mowilam. Ale robienie kariery na kolor skory wydaje mi sie brakiem jej wlasnego poczucia godnosci. Ale coz...to jej sprawa i z pewnoscia ma inne zdanie.

Ostatnio o czyms czytalam znowu. Cos fajnie sie zapowiadalo. Jedna z wiekszych rol - Kazadi.
:thumbdown: Odpuscilam sobie.
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Postprzez wwz » Czw 17 Mar, 2011

Kazadi jest oblesna i dlatego jest do niej taka niechec. Dlaczego kazadi? Jest jedno wytłumaczenie. Wcisneli ta marnej urody i talentu partaczke zeby obrzydzic ludziom serial i zakonczyc na 5 seri. Strzal w kolano Panowie i Panie. Zaproscie jeszcze braci Mroczkow Rysia z klanu, Cichopek i Pudzianowskiego i bedzie super.
wwz
Nowicjusz
Nowicjusz

OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 0 raz

Postprzez Lynn » Sob 19 Mar, 2011

wwz napisał(a):Kazadi jest oblesna i dlatego jest do niej taka niechec. Dlaczego kazadi? Jest jedno wytłumaczenie. Wcisneli ta marnej urody i talentu partaczke zeby obrzydzic ludziom serial i zakonczyc na 5 seri. Strzal w kolano Panowie i Panie. Zaproscie jeszcze braci Mroczkow Rysia z klanu, Cichopek i Pudzianowskiego i bedzie super.

Nie no chwila, chwila. Halo. Zagolopowales sie troche. Ja tez jej nie lubie wyjatkowo, ale jej nie obrazam. I nie wiem dlaczego Ty to robisz.
To ladna dziewczyna, delikatnej egzotycznej urody. Nie mam absolutnie do niej nic jako kobiety. O gustach sie nie dyskutuje oczywiscie, ale wyjasnij mi prosze dlaczego ona niby jest "oblesna"?
Nie uwazam jej za aktorke, uwazam ze wsciska sie ona wszedzie na sile i to mnie wkurza, ale to i tak nie sa powody by obrazac ja jako czlowieka.
Niechec to jedno. Nienawisc to drugie. Ironia rowniez nie jest potrzebna. Nie sadze by zaproszono Rysia z Klanu, Mroczkow itd. I nie sadze tez ze ekipa kierowala sie czyms takim. Byc moze Kazadi ma w sobie cos, jakas umiejetnosc ktora moze okazac sie przydatna.
Znam aktora ktory dostal role (mala, goscinna) tylko dlatego ze na prawie 200-osobowa ekipe lacznie z aktorami on jeden umial obslugiwac serwis do cappuccino. Widocznie w Kazadi jest cos.
Dopiero sie przekonamy. Tez jej nie lubie ale nie obrazam jej, ani nie mam jakis aroganckich fochow do tworcow serialu.
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez czerepachd;98 » Nie 25 Mar, 2012

Ja uważam, że mulatka w Ranczu to jednak lekka przesada. Kazadi uważam za aktoreczkę, która próbuje przebić się z chwilowego dołka popularności. Nie mam szacunku do takich aktorów. Wiem, że moja odpowiedź może się komuś nie spodobać, ale takie jest moje zdanie i już :-|
Awatar użytkownika
czerepachd;98
Stały bywalec
Stały bywalec

Miejscowość: Wola Korybutowa
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 1 raz
Numer GG: 12936945

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Lynn » Nie 25 Mar, 2012

Bylebyś nie obrażał :) Ja też uważam, że mulatka to przesada w Ranczu. Nie to, że mam coś do mulatów, rasy zółtej, czerwonej czy niebieskiej. Nie, nie mam. Po prostu mnie irytuje i to nadmierne pokazywanie jaka Polska TV jest tolerancyjna co do koloru skóry. Myślałam, że Jagna a co za tym Kazadi zniknie z tego sezonu - zawiodłam się.
Image
Awatar użytkownika
Lynn
Ekspert
Ekspert

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez pozmu » Pon 07 Maj, 2012

Trochę to był szok jak się pojawiła w Wilkowyjach, na szczęście gra tylko epizodycznie. Choć muszę przyznać, że trochę ożywia scenki w przychodni, samemu doktorowi to tak trochę smutno było ;)
  • Where am I?
  • In Wilkowyje
  • Oh shit
Awatar użytkownika
pozmu
Nowicjusz
Nowicjusz

Postprzez macphisto » Wto 08 Maj, 2012

pozmu napisał(a):Choć muszę przyznać, że trochę ożywia scenki w przychodni, samemu doktorowi to tak trochę smutno było ;)

Dokładnie, zawsze przyjdzie, potrajkocze ;) ja tam nic do niej nie mam.
http://www.macphisto.fbl.pl

We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't.
Awatar użytkownika
macphisto
Osobowość forum
Osobowość forum

Miejscowość: Saalfeld/Warsaw
PodziÄ™kowaÅ‚ : 21 razy
Pochwały: 2
Numer GG: 9905210

Jagna Nowak (sezon 5)

Postprzez Hagan » PiÄ… 11 Maj, 2012

No cóż, Jagna to postać drugo, a nawet trzecio-planowa. I niech taką pozostanie.
Rosół to bardzo skomplikowana kompozycja mięsa, warzyw i przypraw.
Hagan
Starszy uczestnik
Starszy uczestnik

Miejscowość: Gliwice

Poprzednia

Szybka odpowiedź