hehe...

Wojtek18 napisał(a):Ciekawe , czy doktor przyzna się żonie, że ją zdradził i na odwrót , czyli czy żona doktora
powie mężowi o wszystkim. Było by ciekawie gdyby się tak stało.

Teraz znów okazuje się, że z jakichś przyczyn znowu mają kryzys, choć przecież Wezół pokazał już żonie, że jest dostatecznie "męski". Czemu więc ona znowu czuje się zaniedbywana? Wezół, facet niegłupi, w końcu lekarz, chyba umie wyciągnąć wnioski z poprzednich wydarzeń? Wie, czym grozi zaniedbywanie żony? Chyba historia z Witebskim powinna była uwrażliwić go na to? Ponadto, częste jest, że zdradzający podejrzewa zdradę u zdradzanego przez siebie partnera. Czy naprawdę Wezół nie pomyślał, że tak jak on zdradza swoją żonę z Kozłową, tak ona może go też z kimś zdradzać? Oczekuję jakiegoś nawiązania do tej sprawy, jakoś trudno mi uwierzyć, że Kozłowie i Wezółowie tak nagle skończyli ze swoimi romansami i przeszli nad tym do porządku dziennego.

Ja też tak pomyślałem i miejmyMyślę,że scenarzyści celowo zostawiają niektóre wątki niedokończone, żeby później można było dopisać dalszy ciąg np. w V serii

Nie chce, żeby żona go zdradzala, jednak wiemy do czego doszlo z wójtową.

Wojtek18 napisał(a):Mam nadzieję, że takiego lekarza nie ma naprawdę.

macphisto napisał(a):U mnie w ośrodku zdrowia jest podobny

Wróć do Bohaterowie serialu Ranczo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość