Tutaj dyskutujemy o poszczególnych bohaterach serialu i filmu Ranczo Wilkowyje. Opisy, zdjęcia, śmieszne cytaty. Zapraszamy do rozmów o mieszkańcach gminy Wilkowyje.
Ja Wam powiem szczerze, że Babkę polubiłem dopiero w 4 sezonie, na początku denerwowało mnie to że do wszystkiego się mieszała..no takie jest moje zdanie.
Cały czas myślałam że Babka nie zagra w nowej serii, ale dziś oglądałam TVP HD i tam w reklamie były urywki seriali w tym także Ranczo. Widziałam urywki z odcinków 5 sezonu które jeszcze nie leciały i tam właśnie byłą scena z Babką w nowym sezonie! Może niektórzy już o tym wiedzą ale ja myślałam że nie zobaczymy jej teraz a tu proszę. Mam nadzieję że się nie pomyliłam ale na pewno było to z nowych odcinków
Swoją drogą coraz bardziej się martwię, że babka zielarka nie będzie pokazana w 5 sezonie rancza a bardzo przypadła mi do gustu bo te jej sztuczki z wójtem... A teraz to w ogóle jej nie ma Ale miejmy nadzieję, że może się pojawi.
naska czytałem twój spoiler ale mam wątpliwości co do tego co napisałaś, bo jest w nim: nie wiem czy to z piątego sezonu. Więc nie jestem w 100% pewien, że wystąpi w piątym sezonie.
Z tego co wiem to sceny w domku Babki Zielarki miały być nagrywane w piątek 13 sierpnia , dowiedziałam się tego od samego p. Wojtka , miałam nawet przyjechać , ale zaczęło się lato w mieście i miałam dyżur w pracy , więc zobaczycie napewno będzie babka Zielarka.
Babka Zielarka, hmmm jak dla mnie postać pozytywna Jako ze jestem na etapie powtórek i utwierdzania się w sferze "Ranczo mój nałóg", był ostatnio odcinek jak nauczyła Lucy sztuczki z upadkiem... dla mnie rewelacja! W ogóle postać uważam za doskonale dobraną i pasującą do świata Rancza
"Co to ja jestem? Mickiewicz? Albo jakaÅ› inna Konopnicka?"
"Najgorsza rzecz w życiu kobiety to czekanie, aż mężczyzna rozumu nabierze."
Nigdy nie byłem jakimś wielkim fanem tej postaci, ale jeśli rozwiną jej wątek jakoś ciekawie, to zapewne zacznę się do niej przekonywać Po ostatnim odcinku już nawet zacząłem